Onafhankelijk aankoopadviseur in Eindhoven

No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Fortuin dient enkel en alleen de koper en is daardoor 100% onafhankelijk

Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven en omgeving

Ben je op zoek naar een woning in Eindhoven of omgeving? Of in Meierijstad, de nieuwe Brabantse gemeente waar sinds 1 januari 2017 Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode toe behoren? Dan ben je bij Marieke aan het juiste adres.

Neem snel contact op
via telefoon of e-mail
Tel: 06-106 790 25
marieke@fortuinmakelaardij.nl

Aankoopmakelaar Marieke doet het anders!

Tijdens mijn werk bij verschillende makelaars heb ik gemerkt dat er bij de kopende partij veel onzekerheden en vragen bestaan. De koper heeft minstens zo veel behoefte aan goede begeleiding als de verkoper. Juist nu de huizenmarkt onder druk staat is het fijn om beslagen ten
ijs te komen met een aankoopmakelaar. Iemand die jouw belangen behartigt, die jou helpt je droomwoning te bemachtigen!

Vanaf ons eerste contact overtrof ze onze verwachtingen

Wij hebben Marieke leren kennen als een professionele, gedreven en deskundige aankoopmakelaar. Ze hielp ons in alles waar je als koper mee te maken gaat krijgen. Marieke let ook op (kleine) details. Ze strijdt voor de best mogelijke voorwaarden en heeft veel kennis van de mogelijkheden in woningen zodat onze blik werd verruimd. We zijn enorm tevreden over haar inzet, adviezen en onze prettige samenwerking.

Hartelijk dank, Erik en Vera uit Eindhoven

Enthousiasme en toewijding

Als makelaar heb ik er bewust voor gekozen alleen voor de koper te willen werken. Het zoeken naar een woning die aan al je wensen en eisen voldoet, vind ik een fantastische uitdaging! Dagelijks zet ik daar mijn on- en offline netwerk voor in. Ook als je al een woning op het oog hebt, kan ik je helpen met een objectieve en professionele begeleiding. Op een betrokken manier begeleid ik je met enthousiasme en toewijding door het gehele aankoopproces!

Praktische kennis van zaken

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de keuken-en badkamerverkoop, waar ik veel ervaring heb opgedaan met het indelen van woningen, heb ik in 2008 mijn Kandidaat-Makelaarspapieren behaald. Door regelmatige bijscholing blijf ik op de hoogte van de laatste actualiteiten. Dus zoek je een woning in Eindhoven,  Sint-Oedenrode, Schijndel of directe omgeving, bel mij en ik zorg dat alle zaken correct geregeld worden!

Contactgegevens

Algemeen 0570 - 616555
Regio Deventer 06 - 29542090
Regio Eindhoven 06 - 10679025
Stuur een email