Onafhankelijk aankoopadviseur in Eindhoven en Meierijstad

No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Fortuin dient enkel en alleen de koper en is daardoor 100% onafhankelijk

Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven, Meierijstad en omgeving

Ben je op zoek naar een woning in Eindhoven of omgeving? Of in Meierijstad, de nieuwe Brabantse gemeente waar sinds 1 januari 2017 Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode toe behoren? Dan ben je bij Marieke aan het juiste adres.

Neem snel contact op
via telefoon of e-mail
Tel: 06-106 790 25
marieke@fortuinmakelaardij.nl

Aankoopmakelaar Marieke doet het anders!

Tijdens mijn werk bij verschillende makelaars heb ik gemerkt dat er bij de kopende partij veel onzekerheden en vragen bestaan. De koper heeft minstens zo veel behoefte aan goede begeleiding als de verkoper. Juist nu de huizenmarkt onder druk staat is het fijn om beslagen ten
ijs te komen met een aankoopmakelaar. Iemand die jouw belangen behartigt, die jou helpt je droomwoning te bemachtigen!

Vanaf ons eerste contact overtrof ze onze verwachtingen

Wij hebben Marieke leren kennen als een professionele, gedreven en deskundige aankoopmakelaar. Ze hielp ons in alles waar je als koper mee te maken gaat krijgen. Marieke let ook op (kleine) details. Ze strijdt voor de best mogelijke voorwaarden en heeft veel kennis van de mogelijkheden in woningen zodat onze blik werd verruimd. We zijn enorm tevreden over haar inzet, adviezen en onze prettige samenwerking.

Hartelijk dank, Erik en Vera uit Eindhoven

Enthousiasme en toewijding

Als makelaar heb ik er bewust voor gekozen alleen voor de koper te willen werken. Het zoeken naar een woning die aan al je wensen en eisen voldoet, vind ik een fantastische uitdaging! Dagelijks zet ik daar mijn on- en offline netwerk voor in. Ook als je al een woning op het oog hebt, kan ik je helpen met een objectieve en professionele begeleiding. Op een betrokken manier begeleid ik je met enthousiasme en toewijding door het gehele aankoopproces!

Praktische kennis van zaken

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de keuken-en badkamerverkoop, waar ik veel ervaring heb opgedaan met het indelen van woningen, heb ik in 2008 mijn Kandidaat-Makelaarspapieren behaald. Door regelmatige bijscholing blijf ik op de hoogte van de laatste actualiteiten. Dus zoek je een woning in Eindhoven,  Sint-Oedenrode, Schijndel of directe omgeving, bel mij en ik zorg dat alle zaken correct geregeld worden!

De aankoopmakelaar voor Eindhoven en omstreken

Wil jij een huis kopen maar vis je iedere keer achter het net. Denk je dat het kopen van een huis ook prima kan zonder aankoopmakelaar, maar merk je dat dit het vinden van het juiste huis toch een stuk moeilijker maakt? Dan raden wij je aan om eens contact op te nemen met Aankoopmakelaar Fortuin. Bij ons vind je namelijk de kennis en doortastendheid die nodig zijn om jou aan je nieuwe droomhuis te helpen. Als aankoopmakelaar voor Eindhoven en omstreken zijn we zeer ervaren in het vinden en kopen van het juiste huis voor onze klanten.

De aankoopbegeleiding in Eindhoven

Het is goed om in je zoektocht naar je nieuwe huis iemand in je hoek te hebben staan die ervaring heeft met het aankopen van huizen. Iemand die onafhankelijk is en geen dubbele belangen heeft. Wij zijn louter actief als aankoopmakelaar, we hebben zelf geen huizen in de verkoop. Hierdoor kunnen we ons geheel richten op jouw belangen als iemand die op zoek is naar een huis. We helpen je bij het vinden van de juiste woning en zorgen er dan ook voor dat er goed onderhandeld wordt over de verkoopprijs van het huis. We doen er alles aan om voor jou een goede prijs uit het vuur te slepen.

Een makelaar in regio Eindhoven inschakelen

Neem vandaag nog contact op met onze aankoopmakelaar voor Eindhoven. We hebben veel ervaring met het vinden van de juiste huizen voor onze klanten. We zetten daarbij altijd een stapje extra, omdat we willen dat onze klanten daadwerkelijk in dat droomhuis kunnen wonen waar ze hun oog op hebben laten vallen. Wil jij hier meer over weten? Voor een aankoopbegeleiding kun je altijd contact opnemen met onze vestiging voor Eindhoven omstreken. We vertellen je graag meer over wat wij voor je kunnen betekenen. Als makelaar voor regio Eindhoven hebben we veel ervaring op ons vakgebied.

Lees meer

 

Overzicht van de ervaringen van klanten

H.A.

De aankoopmakelaar is deskundig, vriendelijk en komt haar afspraken na. Absoluut aan te bevelen als aankoopmakelaar. Wij waren er zonder haar niet in geslaagd om de woning te kopen. Ook is goed onderhandeld over de prijs. We zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Naam: H.A. Plaats: Eindhoven Advieskeuze

Lees verder...

J. van Kessel

Marieke regelt veel, is fanatiek en scherp en heeft ons goed geholpen. Wij kregen heel lastig iets gevonden in Sint-Oedenrode. En opeens kwam Marieke met een woning wat wel echt in de smaak viel bij ons. Waardoor ik en mijn vriendin op tijd waren en met veel geluk toch die woning nog hebben kunnen kopen.... Lees verder...

Lees verder...

Fam. v. S.

De adviseur heeft ons begeleid bij de aankoop van onze eerste woning in Veldhoven. Ze heeft geholpen bij de zoektocht naar de juiste woonplaats/woning, maar ook constructief meegedacht over verbouwingen etc. Daarnaast heeft ze het aankoopproces op een prettige manier begeleid. De adviseur is erg vriendelijk, snel, behulpzaam en betrouwbaar. Ze staat altijd voor je... Lees verder...

Lees verder...

Contactgegevens

Regio Deventer 06 - 29542090
Regio Eindhoven 06 - 10679025
Stuur een email

Lees de google reviews