No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Sandra Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Een huis kopen kan echt zonder zorgen! Dat doe je met een onafhankelijke, daadkrachtige en uitsluitend aankoopmakelaar.

Over Sandra Fortuin

Mijn ervaring is dat het bij veel makelaars vooral draait om de verkoop van woningen waarbij alleen de belangen van de verkopers worden behartigd. Aankoopbegeleiding is bij de meeste makelaars een bijzaak. Dat terwijl de aankoop van een woning een belangrijke en emotionele stap is in een mensenleven.

Juist de begeleiding en adviserende rol als aankoopadviseur trekt mij het meest aan in het makelaarsvak. Vandaar dat ik elf jaar geleden heb besloten om als zelfstandige verder te gaan met als specialisme aankoopbegeleiding. Met veel plezier richt ik mij nu dan ook uitsluitend op aankoopbegeleiding waarbij betrokkenheid en optimale service vanzelfsprekend voor mij zijn.

De aankoop van een woning is vaak de grootste uitgave die iemand tijdens zijn leven doet. Op zoek naar jouw droomhuis kom je allerlei zaken tegen die een heleboel vragen oproepen en antwoorden verlangen. Een woning koop je immers niet iedere dag. Met mijn aankoopbegeleiding zal ik je met raad en vooral met daad bijstaan.

Als jouw aankoopadviseur behartig ik niet alleen jouw belangen tijdens je zoektocht naar de aankoop van jouw woning. Mijn begeleiding gaat veel verder….ik ben ervoor je tijdens het gehele aankoopproces en ben pas tevreden als je gesetteld bent in je nieuwe woning.

Mijn klanten waarderen het zeer dat ik naast dat ik hen volledig begeleid tijdens het aankoopproces hun ook adviezen en tips kan geven die geld besparend, handig en waardevol zijn.
Door mijn ervaring en kennis kan ik je het werk uit handen nemen en je op betrouwbare wijze adviseren en begeleiden.

Kortom een buitengewoon servicegerichte en onderscheidende dienstverlening in de makelaardij met een vrouwelijke touch.

Zoek je een gedreven en betrokken aankoopmakelaar? Neem dan contact op via +31 (0)570 616555 of via info@fortuinmakelaardij.nl

Contactgegevens

Pothoofd 45
7411 BJ Deventer

Tel. 0570 - 616555
Mob. 06 - 29542090
info@fortuinmakelaardij.nl