No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Jouw aankoopmakelaar die duizenden euro's bespaart

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Uw aankoopmakelaar die duizenden euro's bespaart

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijke aankoopadviseur in de regio

U behaalt de absolute bodemprijs

Uw droomhuis voor de laagste prijs

Maak direct een afspraak

Een huis kopen kan echt zonder zorgen! Dat doe je met een onafhankelijke, daadkrachtige en uitsluitend aankoopmakelaar.

Nathalie & Patrick

Beste Sandra

Bedankt voor de foto’s! En voor je hulp bij de aankoop van de woning aan de Bruynssteeg natuurlijk. We zijn driftig aan het schuren en schilderen vandaar deze wat late reactie op jouw mail.

Wat betreft je vraag over hoe we jouw aankoopbegeleiding hebben ervaren kan ik kort zijn: positief. Omdat wij niet uit Deventer komen was het fijn om iemand te kennen die meer gevoel heeft bij bepaalde straten en plekken (zoals het beruchte caf?) en die ook een netwerk van bekenden heeft die uit de eerste hand ervaringen konden delen daarover. Het was ook fijn dat je wat kritischer en neutraler naar de woningen keek, want los van dat wij een goed gevoel bij een woning moeten hebben is het natuurlijk ook een flinke investering, zo een huis, waar je in de toekomst geen groot verlies op wil leiden mochten we het ooit weer verkopen. Daarnaast ben je prettig in de omgang. En last but not least heb je de woning waar flink wat kopers op aasden in onze handen weten te spelen. Waar we heel blij mee zijn! We denken ook dat dit zonder jou niet gelukt zou zijn.

We hebben gezien dat je feedback van klanten op je website zet. Dat mag ook met onze feedback, maar we zouden het fijn vinden als je daar niet onze volledige namen bij schrijft. Voornamen mag wel! (i.v.m.privacy).?Nogmaals?dank voor je hulp en fijn weekend!

Naam: Nathalie en Patrick
Plaats: Deventer

Terug naar overzicht

Contactgegevens

Pothoofd 45
7411 BJ Deventer

Tel. 0570 - 616555
Mob. 06 - 29542090
info@fortuinmakelaardij.nl