No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Starterswoning / Hoekwoning / Recreatiewoning / Eengezinswoning / Appartement / Woonboerderij. Een huis kopen kan echt zonder zorgen!

Aankoop Recreatiewoning

Bent u op zoek naar uw eigen vakantiewoning in Nederland? Dient uw toekomstige recreatiewoning zich te bevinden in een aantrekkelijke en rustige omgeving met volop wandel- en fietsmogelijkheden? Wilt u in uw 2 e huis volop kunnen genieten van de rust, de natuur en de vogels?

Wanneer u overweegt om uw eigen recreatiewoning te kopen op een fijne en rustige plek waar u optimaal kunt relaxen, dan kan Aankoopmakelaar Fortuin u hierbij uitstekend adviseren en begeleiden.

Nederland is prachtig, denk bijvoorbeeld aan de omgeving van de Veluwe of de Sallandse Heuvelrug met een enorme keuze aan wandel- en fietsroutes. 

Maar op meerdere plekken in Overijssel, Gelderland en Twente treft u afwisselende natuur; Weidse uiterwaarden, prachtige coulisselandschappen, een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden.

Sandra Fortuin is dé aankoopmakelaar die weet wat er bij het aankopen van een recreatiewoning komt kijken. Zij put uit een jarenlange ervaring in de aankoop van
vakantiewoningen. U kunt rekenen op de kennis en het netwerk van Aankoopmakelaar Fortuin.

Meer weten? Graag ga ik in gesprek met u!
U kunt mij bereiken op
telefoonnummer 06-2965 420 90
of per email
info@fortuinmakelaardij.nl
Uiteraard kunt u ook uw gegevens achter laten, ik neem dan contact met u op.

Contactgegevens

Regio Deventer 06 - 29542090
Stuur een email

Lees de google reviews