No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoop Recreatiewoning

Bent u op zoek naar uw eigen vakantiewoning in Nederland? Dient uw toekomstige recreatiewoning zich te bevinden in een aantrekkelijke en rustige omgeving met volop wandel- en fietsmogelijkheden? Wilt u in uw 2 e huis volop kunnen genieten van de rust, de natuur en de vogels?

Wanneer u overweegt om uw eigen recreatiewoning te kopen op een fijne en rustige plek waar u optimaal kunt relaxen, dan kan Aankoopmakelaar Fortuin u hierbij uitstekend adviseren en begeleiden.

Steeds meer mensen zoeken in ons eigen land de rust en de ruimte. Nederland beschikt over uitgestrekte stranden, unieke natuurgebieden als de Veluwe, glooiende heuvellandschappen.

Nederland is prachtig maar ook divers, denk bijvoorbeeld ook aan de omgeving de Sallandse Heuvelrug, West-Brabant of Zeeland. Tevens genieten wij in Nederland van een enorme keuze aan wandel- en fietsroute.

Aankoopmakelaar Fortuin is dé aankoopmakelaar die weet wat er bij het aankopen van een recreatiewoning komt kijken. Zij put uit een jarenlange ervaring in de aankoop van vakantiewoningen. U kunt rekenen op de kennis en het netwerk van Aankoopmakelaar Fortuin.

Meer weten? Graag ga ik in gesprek met u! U kunt mij bereiken op telefoonnummer
06-2954 2090
 of per email
 info@fortuinmakelaardij.nl

Uiteraard kunt u ook uw gegevens achterlaten, ik neem dan contact met u op.

Lees de google reviews