No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Over Aankoopmakelaar Fortuin

In het jaar 2007 is Sandra Fortuin gestart als onafhankelijk en gespecialiseerd aankoopmakelaar. Voordat zij besloot om als zelfstandige verder te gaan, met als specialisme aankoopbegeleiding, had zij ervaring opgedaan bij traditionele makelaarskantoren.

Haar ervaring was dat het bij de makelaars vooral draait om de verkoop van woningen waarbij alleen de belangen van de verkopers worden behartigd. Aankoopbegeleiding is bij de meeste makelaars een bijzaak. Dat terwijl de aankoop van een woning een belangrijke en emotionele stap is in een mensenleven.

Juist de begeleiding en adviserende rol als aankoopadviseur trok haar het meest aan in het makelaarsvak. Met veel plezier richt zij zich nu dan ook enkel op aankoopbegeleiding waarbij betrokkenheid en optimale service vanzelfsprekend voor haar zijn.

Wat maakt Aankoopmakelaar Fortuin zo uniek?

Aankoopmakelaar Fortuin richt zich uitsluitend op de aankopende partij. Dat is een belangrijk verschil met een ‘gewone’ makelaar, die ook de belangen van verkopers behartigt en daardoor misschien niet altijd even onpartijdig is. Aankoopmakelaar Fortuin is geheel onafhankelijk en kan kopers daardoor optimaal adviseren en begeleiden! Ook goed om te weten: Aankoopmakelaar Fortuin rekent geen opstartkosten of basistarief. Het gaat dus om een ‘No cure no pay’ dienstverlening.

Aankoopmakelaar Fortuin is actief in:

Deventer – Apeldoorn – Zutphen

In de gehele omgeving van Deventer, Apeldoorn en Zutphen en omliggende dorpen zoals Twello, Olst, Diepenveen, Bathmen, Raalte, Gorssel en Wilp zijn we actief.

Brabant

Aankoopmakelaar Fortuin is ook actief in geheel Brabant! Ga een vrijblijvend gesprek aan met onze enthousiaste partnermakelaars en ervaar zelf de meerwaarde van een onafhankelijke aankoopmakelaar die alleen maar voor jouw belangen opkomt!

Spanje – Costa del Sol – Andalusië – Malaga

Heeft u plannen om een ​​(tweede) woning te kopen in de omgeving van Malaga? Wij zijn sinds kort een fijne samenwerking aangegaan met twee sympathieke, en gedreven vastgoedprofessionals, gevestigd met hun Makelaarskantoor in Malaga. Onze partner is actief aan de Costa del Sol – Andalusië – Malaga. Van Nerja, Torrox, Arenas, Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena, Mijas tot Marbella.

Deze twee Nederlandse makelaars wonen en werken al geruime tijd in Spanje. Zij hebben dan ook de benodigde kennis en ervaring in de makelaardij, tevens spreken zij de Spaanse taal en zijn bekend met de lokale gebruiken en de marktomstandigheden. Deze gedreven makelaars kunnen u al in een zeer verkennende fase adviseren.

Zij hanteren eveneens de werkwijze, de normen en waarden die de klanten van Aankoopmakelaar Fortuin zo waarderen.

De vraag naar de aankoopbegeleiding van Aankoopmakelaar Fortuin neemt toe.

Kom jij ons team versterken?

Steeds meer woningzoekers, kloppen aan bij Aankoopmakelaar Fortuin voor de hulp bij aankoop van hun toekomstige woning. Van Limburg tot Groningen is er behoefte aan professionele en onafhankelijke aankoopbegeleiding. Ben jij die enthousiaste collega-makelaar? Wil jij ons komen versterkten en onze partner worden in jouw eigen rayon? Dan komt Sandra Fortuin graag met je in contact.

Lees de google reviews