No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar belegging

Heeft vermogen die u goed wilt beleggen? Beleggen in vastgoed is altijd een goede keuze. Vastgoed blijft waarde behouden en bovendien kunt u huurinkomsten ontvangen als u uw pand(en) verhuurt. Vooral met de huidige rentestanden is het niet verstandig om uw vermogen bij een bank te stallen, dit is zeer onrendabel en kan u in het ergste geval zelfs geld kosten. Vind daarom vastgoed wat de moeite van investeren waard is. Beleggen in panden in de regio´s Apeldoorn, Zutphen en Deventer mag een goede investering genoemd worden. Dit zijn populaire regio´s. Zoekt u één of meerdere beleggingspanden in regio´s? Dan zal een regionale aankoopmakelaar een belegging voor u vinden.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Goed op de hoogte met aankoopbegeleiding belegging

    Wanneer u aankoopbegeleiding voor uw belegging inschakelt, dan zult u altijd goed op de hoogte zijn van het pand waar u interesse in heeft. De aankoopmakelaar zal alle achtergrondinformatie voor u opzoeken, is op de hoogte van hoe de buurt is en heeft oog voor de technische staat van het pand. Dit is belangrijk, want misschien dat u zelf niet in staat bent om regelmatig uw beleggingspand te bezoeken. U wilt dus zeker weten dat het pand aan alle eisen voldoet en bouwkundig in orde is. Ook het onderhandelen kunt u gerust aan de aankoopmakelaar overlaten. Voor de makelaar is onderhandelen over de prijs dagelijks werk. De aankoopmakelaar zal ook voor u een prijs weten te onderhandelen die uw belegging rendabel maakt.

    Vertrouw op de kennis van Aankoopmakelaar Fortuin als uw beleggingsmakelaar

    Wilt u een beleggingspand in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer of in de regio Breda aankopen? Dan is Aankoopmakelaar Fortuin de beste beleggingsmakelaar met kennis over de lokale woningmarkt. Wij werken op basis van ´no cure no pay´. Mocht onze samenwerking nog niet leiden tot de aankoop van een beleggingspand, dan zullen wij ook geen courtage berekenen. Heeft u een pand op het oog? Dan zijn wij extra gemotiveerd om voor u een gunstige prijs te onderhandelen.

    Lees de google reviews