No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Makelaar Nerja

Laat u voor een Spaanse vakantiewoning begeleiden door een makelaar in Nerja

Het is zeker de moeite waard om in de gezellige kuststad Nerja aan de Spaanse Costa del Sol een leuke vakantiewoning of appartement te vinden. U kunt de vakantiewoning zelf gebruiken voor uw vakanties, maar deze ook verhuren. Ongeacht de reden voor een vakantiewoning aan de Costa del Sol, doet u er goed aan om een Nederlandse makelaar uit Nerja in te schakelen. De makelaar kan voor u de geschikte woning vinden, maar zal u ook begeleiden tijdens het aankoopproces. De Spaanse taal en de lokale wet- en regelgeving vormen voor u dan geen belemmering meer.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Met een makelaardij uit Nerja zorgeloos een huis kopen

    Om uw zoektocht aan te vangen, neemt u het beste contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met twee Nederlandse makelaars die gevestigd zijn aan de Costa del Sol. Zij hebben veel kennis en ervaring in de plaatselijk woningmarkt, zij kennen de lokale gebruiken en wet- en regelgeving en zij spreken Spaans. Zij nemen niet alleen uw wensen door met betrekking tot een vakantiewoning of appartement, zij staan bij elke stap aan uw zijde en nemen u alle zorg uit handen. Mede door onze Nederlandse makelaardij uit Nerja, wordt u veilig door het aankoopproces geloosd en wordt u behoed voor valkuilen.

    Laat u volledig ontzorgen door de Nederlandse makelaar uit Nerja

    Neemt u voor zoeken naar een woning in Nerja én voor begeleiding tijdens het aankooptraject gerust contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij zorgen ervoor dat u deskundige begeleiding krijgt van een Nederlandse makelaar uit Nerja. Wat u ook zoekt, een villa, vakantiewoning, appartement of finca, vanaf het aller begin van de zoektocht tot het moment dat u compleet gevestigd bent, wordt u door hen begeleid. Heeft u ook nog advies of begeleiding nodig voor de eventuele verhuur van uw tweede woning? Ook dit behoort tot ons takenpakket en mag u optimale begeleiding van ons verwachten.

    Lees de google reviews