No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Bergen op Zoom

Heb jij een leuke woning op het oog en heb je een afspraak voor een bezichtiging weten te maken? Een bezichtiging is leuk en tegelijkertijd heel spannend. Als jij voordien al enthousiast bent over de woning, omdat de woning er zo leuk uitziet of in een goede buurt staat, dan is er een kans dat je tijdens het bezichtigen reageert op emotie. Je wordt minder kritisch en bepaalde punten wil je misschien niet zien. Bescherm jezelf hiertegen en neem een aankoopmakelaar uit Bergen op Zoom mee. De makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin kijkt met een kritisch oog en zal naast de positieve punten ook de negatieve punten van de woning benoemen. Op basis van onze bevindingen, kun jij de juiste keuze maken.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Aankoopbegeleiding in Bergen op Zoom houdt je scherp

    Aankoopbegeleiding in Bergen op Zoom door Aankoopmakelaar Fortuin, houdt jou scherp, zodat je minder uit emotie reageert. Natuurlijk mag je heel enthousiast zijn over een woning, maar vergeet niet de minpunten mee te wegen in je oordeel. Daarom is onze aankoopbegeleiding zo waardevol. Wij kunnen voor jou de experts inschakelen voor een bouwkundige keuring, zodat je een nog beter beeld hebt van de technische staat van de woning. Desgewenst kunnen wij alternatieven aandragen. Misschien dat je voor hetzelfde geld of zelfs nog minder, veel meer woning krijgt. Mocht je een bod willen uitbrengen, dan onderhandelen wij professioneel namens jou. Tijdens de onderhandelingen gaan we voor de laagste prijs en beste voorwaarden, zodat je nooit teveel betaalt voor de woning.

    Kies als makelaar in Bergen op Zoom voor Aankoopmakelaar Fortuin

    Je gaat er geen spijt van krijgen, als je als makelaar in Bergen op Zoom kiest voor Aankoopmakelaar Fortuin. Een woning kopen doe je niet dagelijks, vaak maar eenmaal in je leven. Daarom is een goede begeleiding door onze experts van groot belang. Wij hebben ruime ervaring in het onderhandelen, bekijken woningen met een deskundig oog en behoeden jou voor een miskoop. Wil je meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

    Lees de google reviews