No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Dordrecht

In Dordrecht en omstreken is het niet anders gesteld op de woningmarkt dan in de rest van Nederland. Er heerst een enorme krapte, waardoor een te koop staande woning wel tientallen gegadigden kan hebben. Niet zelden gebeurt het dat er hoger geboden wordt dan de vraagprijs. Ook al vind je zelf een leuke woning, om hiervoor in aanmerking te komen is het inschakelen van een aankoopmakelaar in Dordrecht geen overbodige luxe. Tijdens de bezichtiging zorgt de makelaar ervoor dat je je niet laat leiden door emoties. Door óók naar de minpunten van de woning te kijken kun je een afgewogen keuze maken.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Met aankoopbegeleiding van Sandra in Dordrecht vis jij niet meer achter het net

    Er is steeds meer behoefte aan aankoopbegeleiding in Dordrecht. De omstandigheden op de woningmarkt zijn hier verantwoordelijk voor, waardoor je als koper voortdurend achter het net vist. Neem voor aankoopbegeleiding in Dordrecht daarom contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij zijn uniek in het feit dat wij enkel aankoopmakelaar zijn en geen woningen verkopen. Jij hebt de zekerheid dat wij enkel en alleen jou vertegenwoordigen en de verkopende makelaar is blij met ons, omdat wij geen concurrerende partij zijn. Het onderhandelen over de prijs hoef je niet zelf te doen, voor ons is dit dagelijks werk en wij zijn hier experts in. Wij zorgen dat er een reële prijs wordt onderhandeld en geen prijs die ver boven de marktwaarde ligt. Mede door onze contacten en het feit dat wij altijd als een serieuze partij worden gezien, is het vaak mogelijk de woning te bemachtigen waar jij je oog op hebt laten vallen.

    Voor een makelaar in Dordrecht ga je naar Aankoopmakelaar Fortuin

    Het kan verleidelijk zijn om voor een woning meer te betalen dan de reëel marktwaarde. Zo kun je dan wel de woning bemachtigen die jij op het oog hebt, maar dan betaal je zeker te veel. Schakel daarom Aankoopmakelaar Fortuin in als jouw makelaar in Dordrecht. Zonder te overhaasten of in paniek op de hectische woningmarkt te reageren, gaan wij op ons doel af om voor jou het beste resultaat te onderhandelen. Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Vul het terugbelverzoek in op onze website, wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

    Lees de google reviews