No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Spanje – Andalusië – Malaga

Steeds meer mensen kloppen aan bij Aankoopmakelaar Fortuin voor de aankoopbegeleiding van een tweede woning in Spanje. Dat is natuurlijk niet zo vreemd; niet alleen het heerlijke klimaat, maar ook de mogelijkheden zijn zeer aantrekkelijk in het gebied van de Costa del Sol – Andalusië – Malaga.

Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met twee Nederlandse collega makelaars, partners met jarenlange ervaring en uiteraard de nodige expertise in Spanje. Naast dat zij veel kennis en ervaring in de makelaardij hebben, spreken zij tevens de Spaanse taal en zijn bekend met de lokale gebruiken en de marktomstandigheden.

Onze partner werkt op dezelfde wijze als Aankoopmakelaar Fortuin in Nederland; u wordt volledig begeleid, van zoekvraag tot de sleuteloverdracht. 

Of u nu op zoek bent naar een appartement of vrijstaand huis, onze collega Aankoopmakelaar in Spanje kan u, van Nerja, Torrox, Arenas, Malaga, Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena, Mijas tot Marbella, op een zeer prettige wijze begeleiden!

Lees de google reviews