No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Spanje – Andalusië – Malaga

Steeds meer mensen kloppen aan bij Aankoopmakelaar Fortuin voor de aankoopbegeleiding van een tweede woning in Spanje. Dat is natuurlijk niet zo vreemd; niet alleen het heerlijke klimaat, maar ook de mogelijkheden zijn zeer aantrekkelijk in het gebied van de Costa del Sol – Andalusië – Malaga.

Niet enkel en alleen voor mensen die op zoek zijn naar een 2e vakantiewoning, is de Spaanse vastgoedmarkt aantrekkelijk, het is ook voor beleggers / investeerders interessant. Door de woningmarkt in andere Europese landen, is het lastig een gewenst rendementsniveau te bereiken.

Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met een Nederlandse collega makelaar, een partner met jarenlange ervaring en uiteraard de nodige expertise in Spanje. Naast dat hij veel kennis en ervaring in de makelaardij heeft, spreekt hij vloeiend de Spaanse taal en is bekend met de lokale gebruiken en de marktomstandigheden.

Door zijn enorme kennis van de lokale woningmarkt en zijn prettige begeleiding, is hij een collega waar onze aankoopklanten vol lof over spreken. Degene die door onze collega makelaar zijn begeleid bij aankoop van een woning geven aan zeer tevreden te zijn. Onze collega Aankoopmakelaar in Spanje werkt op dezelfde wijze als Aankoopmakelaar Fortuin in Nederland; u wordt volledig begeleid, van zoekvraag tot de sleuteloverdracht.
Of u nu op zoek bent naar een appartement of vrijstaand huis, hij kan u, van Nerja, Torrox, Arenas, Malaga, Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena, Mijas tot Marbella, op een zeer prettige wijze adviseren, bijstaan en begeleiden!

Ga een vrijblijvend gesprek aan, u kunt mij bereiken op telefoonnummer
06-2954 2090
of per email
info@fortuinmakelaardij.nl

Lees de google reviews