No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Makelaar Fuengirola

Schakel een makelaar uit Fuengirola om zorgeloos een woning te kopen

Kiest u voor de Spaanse stad Fuengirola om uw tweede woning aan te schaffen? Deze mooie stad aan de Costa del Sol, biedt woningen om te gebruiken als uw tweede woning, maar ook als investeringsobject om te verhuren. Het aankoopproces voor een woning in Spanje verloopt natuurlijk wel even wat anders dan bij een woning in Nederland. U krijgt te maken met andere wetgevingen, gewoontes en culturen. Ook de Spaanse taal is vaak een obstakel. Met een makelaar in Fuengirola, vindt u uw favoriete woning en krijgt u tijdens het gehele aankoopproces deskundige begeleiding.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een prettig samenwerking met een makelaardij in Fuengirola

    Voor een Nederlandse makelaardij in Fuengirola, kunt u terecht bij Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met een tweetal Nederlandse collega makelaars die gevestigd zijn in Malaga. Graag stellen wij hen aan uw voor, zodat u geniet van optimale aankoopbegeleiding. Zij nemen u graag mee op uw zoektocht naar een vakantiewoning, appartement of villa in Fuengirola. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Het werkgebied van onze collega makelaar strekt zich uit over een groot gedeelte van de Costa del Sol en zij kennen de lokale huizenmarkt, de geldende wet- en regelgeving en de cultuur als geen ander.

    Uw tweede woning met aankoopbegeleiding van een Nederlandse makelaar in Fuengirola

    Of u een tweede woning in Fuengriola zoekt als vakantiewoning of als beleggingsobject om te verhuren, neem hiervoor contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Onze Nederlandse collega makelaar zal u zeker kunnen helpen aan uw gewenste droomwoning in Fuengirola. Uiteraard reikt onze dienstverlening verder en mag u een professionele aankoopbegeleiding verwachten tijdens het gehele aankoopproces. Ook als u hulp, advies of begeleiding nodig heeft bij de verhuur van uw tweede woning, dan is onze Nederlandse makelaar in Fuengriola er voor u en is dit een belangrijk onderdeel van hun takenpakket. Een uitstekende service, begeleiding en advies is waar onze collega makelaars voor staan en dat doen zij met veel plezier en passie.

    Lees de google reviews