No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Roosendaal

Wil jij in de gemeente Roosendaal wonen? Dan moet je op huizenjacht. Op zoek gaan naar een betaalbare woning in Roosendaal is vandaag de dag lastig. Het aanbod huizen is laag en de vraag hoog. Dit leidt tot schaarste en de prijzen stijgen tot ongekende hoogte. Op de huidige woningmarkt hoef je niet verbaast te zijn, dat voor een woning de vraagprijs of zelfs meer wordt geboden. Wil je onder de vraagprijs bieden, dan zijn de marges erg klein. Kortom, het is lastig om de woningmarkt te betreden en helemaal als je een starter bent. Met de juiste aankoopbegeleiding is een huis kopen in Roosendaal toch mogelijk.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een huis kopen in Roosendaal met aankoopbegeleiding

    Waarom zou jij de woningmarkt helemaal alleen betreden? De meeste verkopende partijen schakelen een makelaar in en ook jij kunt een huis kopen in Roosendaal met hulp van een makelaar. Schakel hiervoor Aankoopmakelaar Fortuin in. Wij zijn enkel gespecialiseerd in aankopen van woningen. Voor het verkopen van je woning kun je dus niet bij ons terecht. Dit houdt in dat onze aankopende klanten voor de volle 100% begeleiding mogen verwachten, zonder dat wij andere belangen te vertegenwoordigen hebben. Wij geven aankoopbegeleiding van begin tot eind, zonder dat jij ergens aan vastzit, maar wel met een goede kans op een succesvolle aankoop van je gedroomde woning.

    Je nieuwe huis kopen in Roosendaal met de makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin

    Een huis kopen in Roosendaal gaat het beste als je hiervoor Aankoopmakelaar Fortuin inschakelt. Wij zijn al sinds 2007 actief en gespecialiseerd in aankoopbegeleiding. Hier hebben wij heel bewust voor gekozen, omdat makelaars de belangen van de verkopende partij vaak belangrijker achten dan de belangen van de aankopende partij. Bij ons krijg je volledig begeleiding en wij hebben geen andere belangen te behartigen dan die van jou. Als je meer wilt weten over onze dienstverlening of een kennismakingsafspraak wilt maken, neem dan contact met ons op.

    Lees de google reviews