No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Marbella

Zonder zorgen een huis kopen in Marbella

Heeft u het voornemen om in Marbella een huis te kopen? Marbella behoort tot één van de bekendste steden aan de Costa del Sol, zodat u met een tweede woning daar een goede keuze maakt. Maar door een huis te kopen in Marbella, krijgt u wel te maken met andere wet- en regelgeving. Bovendien is het wenselijk dat u of een vertegenwoordiger de Spaanse taal spreekt. Wilt u zorgeloos een huis kopen in Marbella? Schakel dan Aankoopmakelaar Fortuin in. Doordat wij samenwerken met twee Nederlandse collega makelaars aan de Costa del Sol, garanderen wij u een professionele en deskundige aankoopbegeleiding.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Ziet u een huis te koop in Marbella? Schakel een Nederlandse makelaar in

    Staat er een huis te koop in Marbella en heeft u hier interesse in? De belangrijkste stap die u dan kunt zetten, is om contact op te nemen met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij brengen u in contact met onze Nederlandse collega makelaars. Zij hebben de kennis en ervaring in de plaatselijke woningmarkt, zij spreken de Spaanse taal en zijn bekend met de lokale gebruiken en de marktomstandigheden. Ook hebben zij uitgebreide kennis over de wet- en regelgeving waarmee u te maken krijgt tijdens het aankopen van een huis in Marbella. Een huis kopen in Marbella wordt voor u heel gemakkelijk, wij ontzorgen u tijdens het gehele aankoopproces, van zoekaanvraag tot sleuteloverdracht.

    Een huis in Marbella voor de vakantie of als beleggingsobject?

    Of u nu een huis in Marbella wilt kopen voor eigen gebruik of als beleggingsobject, neem hiervoor altijd contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Onze collega makelaars in Marbella, gaan aan de hand van uw wensen op zoek naar een geschikte woning of appartement. Uiteraard reikt onze dienstverlening veel verder en mag u een professionele aankoopbegeleiding verwachten tijdens het gehele aankoopproces. Heeft u hulp of advies nodig voor de verhuur van uw tweede woning? Ook bij deze zaken krijgt u een uitstekende begeleiding van onze collega makelaars, want ook dit is een belangrijk onderdeel van hun werk.

    Lees de google reviews