No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar tweede woning

Er kunnen verschillende redenen zijn om een tweede woning aan te schaffen. U woont zelf in een drukke stad en wilt een tweede woning in de natuur om af en toe tot rust te komen? Misschien heeft u studerende kinderen en wilt u die comfortabel laten wonen in de stad waar zij studeren? En natuurlijk kan een tweede woning dienen als appeltje voor de dorst. Rente levert tegenwoordig niets meer op, terwijl investeren in een tweede woning altijd rendabel is. Ook voor een tweede woning geldt net als de eerste woning, dat u goede kwaliteit wilt tegen een zo laag mogelijke aankoopprijs. Een aankoopmakelaar voor de tweede woning kan dan geen kwaad.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Met aankoopbegeleiding tweede woning maakt u meer kans

    Als u zonder aankoopbegeleiding een tweede woning gaat bezichtigen en hier eventueel over gaat onderhandelen, dan loopt u het risico dat u wordt uitgespeeld. De verkopende makelaar beheerst het vak ongetwijfeld goed en zal voor zijn/haar cliënt de hoogst mogelijke prijs willen. Zorg daarom voor aankoopbegeleiding bij een tweede woning. Een aankoopmakelaar zal de strategie van de verkoopmakelaar doorhebben en zal alle achtergrondinformatie over de woning weten te achterhalen. Tevens weet de aankoopmakelaar altijd goed en scherp te onderhandelen, zodat u de woning tegen de zo laagst mogelijke prijs kunt aankopen.

    Schakel Aankoopmakelaar Fortuin in als tweede woning makelaar

    U doet er goed aan om Aankoopmakelaar Fortuin als tweede woning makelaar in te schakelen, als u op zoek bent naar een tweede woning. U krijgt dan professionele begeleiding van bezichtiging tot onderhandeling en ook van de aankoopakte hebben wij alle kennis in huis. Doordat wij op basis van ´no cure no pay´ werken, hoeft u geen courtage te betalen als onze samenwerking nog niet direct tot aankoop leidt. Uiteraard maken wij ons sterk voor u en doen wij er alles aan om een tweede woning tegen de laagste prijs en beste voorwaarden voor u te bemachtigen.

    Lees de google reviews