No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar recreatiewoning

Hoewel Nederlanders tijdens hun vakantie massaal in het vliegtuig stappen voor een zonvakantie, blijft Nederland toch ook een prachtig vakantieland. Nederland biedt de recreant veel op het gebied van onder andere cultuur, natuur en architectuur. Dit is misschien ook de reden dat u op zoek bent naar een recreatiewoning? Er zijn voldoende mogelijkheden om een recreatiewoning in Nederland te kopen, zodat u kunt genieten van prachtige natuur tijdens mooie wandeltochten of fietsroutes. U moet alleen net die ene woning zien te vinden waar u zichzelf tijdens de vakanties wel ziet zitten. Met hulp van een aankoopmakelaar een recreatiewoning bekijken en aankopen, garandeert dat u de juiste keuze maakt.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Vind met professionele aankoopbegeleiding uw recreatiewoning

    Heeft u inmiddels al een recreatiewoning gezien die uw belangstelling heeft? Of heeft u wat hulp nodig om de ideale recreatiewoning te vinden? Met goede aankoopbegeleiding is uw gedroomde recreatiewoning zo gevonden. Er zijn genoeg mooie plekken waar u rust en mooie natuur vindt en een recreatiewoning in Nederland is altijd bij u in de buurt. Niet alleen voor het vinden van uw recreatiewoning kunt u hulp gebruiken, een aankoopmakelaar is vooral tijdens de bezichtiging en het onderhandelingsproces van groot belang. U bent misschien wel heel enthousiast en wilt uw vakantie al bijna plannen, een aankoopmakelaar heeft ook zicht op de negatieve kanten. Tevens zorgt een professionele aankoopmakelaar dat het onderste uit de kan wordt gehaald als het om de aankoopprijs gaat.

    Aankoopmakelaar Fortuin als uw makelaar recreatiewoning

    Zoekt u een makelaar die u kan begeleiden bij het aankoopproces van uw recreatiewoning? Aankoopmakelaar Fortuin is graag uw makelaar recreatiewoning. Wij hebben jarenlang ervaring in de aankoop van recreatiewoningen en zullen ook u professioneel door het aankoopproces begeleiden. Vooral als uw recreatiewoning populair is, is snel handelen van groot belang en hierbij onderhandelen wij scherp. Wij zijn transparant over onze courtage. Wij werken op basis van no cure no pay. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Uiteraard hebben wij net zoals u, onze zinnen op uw favoriete recreatiewoning gezet en doen wij ons uiterste beste om uw recreatiewoning voor de beste prijs te bemachtigen.

    Lees de google reviews