No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Mijas

Wilt u een huis kopen in Mijas?

Heeft u in Nederland reeds ervaring met het aankopen van een huis? Als u denkt dat het aankooptraject hetzelfde is als een woning kopen in Spanje, dan komt u bedrogen uit. Wilt u bijvoorbeeld een huis kopen in Mijas, dan doet u er goed aan om de hulp in te schakelen van Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met twee collega makelaars aan de Costa del Sol. Zij zijn ervaren, 100% betrouwbaar en kennen de lokale woningmarkt. Aan hen kunt u met een gerust hart uw zoekaanvraag indienen. Bovendien mag u van hen een optimale aankoopbegeleiding verwachten tijdens het gehele aankooptraject.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een huis te koop in Mijas? Samen werken met een Nederlandse makelaar is wel zo prettig

    Staat er een huis te koop in Mijas en heeft u interesse? Maak dan direct een afspraak met Aankoopmakelaar Fortuin. Het kopen van een woning is niet iets dat u dagelijks doet en al helemaal niet in het buitenland. Onze twee makelaars zijn gevestigd in Malaga, zij zijn geheel onafhankelijk en gespecialiseerd in aankoopbegeleiding van woningen en appartementen aan de Costa del Sol en dus ook in Mijas. Zij staan bij elke stap aan uw zijde en nemen u alle zorg uit handen. Zij loodsen u veilig door het gehele aankooptraject en behoeden u voor valkuilen. De aankoopbegeleiding door onze collega makelaars zult u zeker als zeer prettig ervaren.

    U zoekt uw tweede huis in Mijas? Wij helpen u graag verder!

    Als u op zoek bent naar een tweede huis in Mijas, dan staan onze collega makelaars altijd voor u klaar voor deskundige aankoopbegeleiding. Vanaf het begin van uw zoektocht tot het moment dat u compleet bent gevestigd, garanderen wij een professionele aankoopbegeleiding. Ons doel is dat u op een transparante en betrouwbare wijze uw gewenste huis in Mijas kunt vinden en kopen. Ook nadien staan wij u graag bij met advies of begeleiding, bijvoorbeeld voor de verhuur van uw huis.

    Lees de google reviews