No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Appartement kopen Marbella

Onbezorgd een appartement kopen in Marbella

Een appartement kopen in Marbella doet u niet zomaar even. U kunt ongetwijfeld ervaring hebben met het kopen van een woning of appartement in Nederland, maar dit werkt in Spanje toch iets anders. Het is dan wel zo prettig als u begeleiding krijgt van een Nederlandse makelaar in Marbella. Met deze makelaar kunt u alles bespreken, is 100% betrouwbaar en leidt u veilig door het gehele aankoopproces heen. Wilt u een makelaar tijdens de zoektocht en het aankoopproces van een appartement in Marbella? Neemt u dan contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij stellen u dan voor aan onze partnermakelaars aan de Costa del Sol.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een appartement te koop in Marbella met uitstekende begeleiding

    Professionele begeleiding van onze collega makelaar in Marbella heeft zo zijn voordelen. Onze partnermakelaars hebben kennis en ervaring in de plaatselijke woningmarkt, zij zijn de Spaanse taal machtig en zijn bekend met de lokale gebruiken en marktomstandigheden. Uiteraard hebben zij ook uitgebreide kennis van de lokale wet- en regelgeving. Kortom, middels hun kennis van de markt en hun professionele dienstverlening, helpen zij u bij het vinden van uw appartement in Marbella en krijgt u professionele begeleiding tijdens het gehele aankooptraject. Stap voor stap wordt u door het aankoopproces geleid, waarbij u al het werk uit handen wordt genomen.

    Vind uw appartement in Marbella met Aankoopmakelaar Fortuin

    Voor een appartement in Marbella doet u er goed aan om contact te zoeken met Aankoopmakelaar Fortuin. Middels onze betrouwbare en deskundige partnermakelaars, lukt het om een appartement in Marbella te vinden dat aan uw wensen voldoet. Daarnaast krijgt u bij iedere stap in het aankoopproces deskundige en professionele begeleiding. Zo leiden wij u veilig door het gehele aankoopproces heen en wordt u behoed voor valkuilen. Van het plaatsen van uw zoekvraag tot aan de sleuteloverdracht mag u volledig vertrouwen op de expertise onze partnermakelaars.

    Lees de google reviews