No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Breda – Dordrecht – Bergen op Zoom

Sabine is actief als aankoopmakelaar in Breda – Dordrecht – Bergen op Zoom- Roosendaal en omgeving

Sabine Vierhout

06 – 11014602
sabine@fortuinmakelaardij.nl

Al op jonge leeftijd wist Sabine dat zij graag in de makelaardij wilde werken. Na een eerste dienstverband bij een bedrijfsmakelaar, maakte zij in 2000 de overstap naar de woningmakelaardij.

Sabine ondervond al snel dat het begeleiden van klanten bij de zoektocht en de aankoop van een woning het beste bij haar past. Zij vertelt enthousiast:

Het kopen van een huis is zo’n belangrijke stap in een mensenleven! Een periode waarin veel afwegingen en verschillende keuzes moeten worden gemaakt. Waar doe je goed aan, wat zijn de opties en welke keuze is de beste? Stappen waarbij ik kopers graag begeleid en adviseer.

Na bij verschillende makelaarskantoren te hebben gewerkt, werkt zij nu met heel veel plezier, als onderscheidend aankoopmakelaar bij Aankoopmakelaar Fortuin in de regio West-Brabant!

Koopwoningen Breda

Sabine is actief als aankoopmakelaar in de regio Breda, in steden als Roosendaal, Etten-Leur, Dordrecht en Steenbergen en alle plaatsen die daar tussen liggen.

Ga een vrijblijvend gesprek aan met deze enthousiaste makelaar en ervaar zelf de meerwaarde van een onafhankelijke aankoopmakelaar die alleen maar voor jouw belangen opkomt!

Lees de google reviews