No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar tweede huis

Het is misschien al jaren geleden dat u uw huidige woning heeft gekocht en nu bent u op zoek naar een tweede woning? Ondanks dat het altijd spannend is om een tweede huis te kopen, kunt u ook tegen het aankooptraject opzien. U weet misschien niet waar u exact op moet letten tijdens een bezichtiging en hoe u kunt onderhandelen met een professionele verkoopmakelaar over de prijs. Daarom is het inschakelen van een aankoopmakelaar voor een tweede huis een goede keuze. De makelaar vertegenwoordigt u en zal u begeleiden tijdens de bezichtiging en voor u onderhandelen over de prijs. Het aankooptraject zal voor u dan heel wat ontspannender verlopen.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Deskundige aankoopbegeleiding bij een tweede huis

    Wanneer de tweede woning die u op het oog heeft niet in uw woonomgeving ligt, dan is het vanzelfsprekend dat u niet op de hoogte bent van de woonsituatie. Hoe is de buurt en wat zijn de gemiddelde prijzen die voor een woning in deze buurt worden gevraagd? Als u hier niet op de hoogte van bent, dan kan het zomaar zijn dat u niet doorheeft dat de woning voor een veel te hoge prijs in de markt is gezet. Daarom is een deskundige aankoopbegeleiding voor een tweede huis noodzakelijk. De aankoopmakelaar is op de hoogte van de lokale woningmarkt en zal voor u succesvolle onderhandelingen voeren.

    Aankoopmakelaar Fortuin is uw tweede huis makelaar

    Heeft u uw zinnen gezet op een tweede huis in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer? Aankoopmakelaar Fortuin is dan graag uw tweede huis makelaar. Wij zijn tot in detail op de hoogte van de woningmarkt in deze omgeving en weten de woning die u op het oog heeft naar waarde te schatten. U kunt met een gerust hart de onderhandelingen aan ons overlaten, wij zijn hier ervaren in, zodat u de woning tegen de laagst mogelijke prijs kunt aanschaffen. Neemt u gerust contact met ons op als u begeleiding nodig heeft bij aankoop van uw tweede woning.

    Lees de google reviews