No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Nerja

Waarom wilt u een huis kopen in Nerja?

Wilt u een huis kopen in Nerja? U kunt hier verschillende redenen voor hebben. Het is natuurlijk een fantastisch uitzicht om uw komende vakanties door te brengen in uw eigen Spaanse vakantiewoning. Daarnaast kunt u ook een huis als beleggingsobject kopen in Nerja. U geniet dan van de huuropbrengsten van uw huis. Wat ook uw reden is om op zoek te gaan naar een huis in Nerja, u kunt hiervoor terecht bij Aankoopmakelaar Fortuin. Doordat wij samenwerken met twee Nederlandse collega makelaars, krijgt u een optimale en professionele aankoopbegeleiding. Niet alleen bij het zoeken naar een huis in Nerja, ook begeleiden zij u tijdens het gehele aankooptraject.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Huis te koop in Nerja? Op een Nederlandse makelaar kunt u vertrouwen

    Het kopen van een woning zult u ongetwijfeld niet dagelijks doen. Laat staan dat u veel ervaring heeft met het aankopen van een woning in het buitenland. Een woning in Spanje aankopen gaat er iets anders aan toe dan in Nederland. Juist daarom heeft u veel aan onze Nederlandse makelaars aan de Costa del Sol en Andalusië. Zij hebben de kennis en ervaring in de plaatselijke woningmarkt, zij spreken de Nederlandse taal en zijn bekend met de lokale gebruiken en de wet- en regelgevingen. Zij zoeken niet alleen een woning volgens uw wensen, zij begeleiden u stap voor stap tijdens het gehele aankoopproces en behoeden u voor valkuilen.

    Optimale begeleiding voor een nieuw huis in Nerja

    Wanneer het uw wens is om een huis in Nerja te kopen, dan is contact zoeken met Aankoopmakelaar Fortuin de eerste stap die u moet zetten. Wij stellen u voor aan een onafhankelijke en 100% betrouwbare Nederlandse makelaar uit de regio van Nerja. Zij kennen de regio en de lokale huizenmarkt als geen ander en ontzorgen u geheel vanaf de zoekopdracht tot sleuteloverdracht. Wilt u uw huis in Nerja verhuren? Ook dan kunt u voor advies en begeleiding bij onze collega makelaars terecht.

    Lees de google reviews