No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Fuengirola

Succesvol een huis kopen in Fuengirola

Wilt u een huis kopen in Fuengirola? Dan is het wel zo prettig als u begeleiding krijgt van een Nederlandse makelaar aan de Costa del Sol. Met een betrouwbare makelaar kunt u alles bespreken en krijgt u een volledige aankoopbegeleiding. Neem hiervoor contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met twee Nederlandse makelaars aan de Costa del Sol. Middels hun kennis van de markt, hun ervaring en professionele dienstverlening, helpen zij u bij het vinden van een huis in Fuengirola. Onze klanten worden door hen volledig ontzorgd in het proces van zoekvraag tot sleuteloverdracht. Bovendien spreken zij Spaans, zodat de taal geen barrière hoeft te vormen.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Het voordeel van een Nederlandse makelaar in Fuengirola

    Ziet u een huis te koop in Fuengriola of heeft u nog geen idee waar u in deze omgeving een huis kunt kopen? Maak dan een afspraak met onze collega makelaars aan de Costa del Sol. Zij bespreken in een oriënterend gesprek graag met u wat u zoekt. Zoekt u bijvoorbeeld een huis die uzelf gebruikt voor uw vakanties of wilt u een tweede verblijf als belegging aankopen? Omdat onze collega makelaars thuis zijn in de lokale woningmarkt, kunnen zij u deskundig adviseren op een persoonlijke, prettige en professionele wijze. Uiteraard bieden zij een breder dienstenpakket. U mag van hen ook een professionele aankoopbegeleiding verwachten tijdens het gehele aankooptraject.

    Met onze partnermakelaar vindt u uw huis in Fuengirola

    Als u een huis in Fuengirola wilt kopen, neem dan contact op met Aankoopmakelaardij Fortuin. Via onze partnermakelaars, zorgen wij dat u professionele begeleiding krijgt. Zij zijn actief in Andalusië en aan de Costa del Sol. Middels hun kennis van de markt en professionele dienstverlening, helpen zij u bij het vinden van van een huis in Fuengirola. Service, advies en begeleiding, is waar onze partners voor staan en dat doen zij met passie en veel plezier.

    Lees de google reviews