No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Woning kopen Deventer

Wil jij een woning kopen in Deventer?

Ben jij op zoek naar een woning in Deventer en wil je hier graag zo snel mogelijk in kunnen trekken? Dan heb je vast wel al gemerkt dat het niet eenvoudig is om een woning te kopen. Er komt nogal wat kijken bij het aanschaffen van een huis, waarbij je dan meestal ook niet de enige persoon bent die een bepaald huis wel ziet zitten. Wil jij een woning kopen in Deventer of een van de omliggende plaatsen? Dan is het goed om hier een professionele, deskundige partij voor in te schakelen. Met Aankoopmakelaar Fortuin haal je een ervaren partner in huis die jou graag helpt bij het vinden en aankopen van je droomhuis.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Voor een woning kopen in Deventer een makelaar inschakelen

    Bij Aankoopmakelaar Fortuin werken mensen die proactief voor jou aan de slag gaan. Als jij je zinnen hebt gezet op een bepaald huis, dan is het onze passie om ervoor te zorgen dat jij dit huis ook daadwerkelijk in de wacht kunt slepen. We nemen je hierbij alle stappen in het proces uit handen. We hebben bijvoorbeeld veel ervaring met onderhandelen over de prijs. Je wil toch ook graag een zo goed mogelijke prijs betalen voor die woning? Een woning kopen in Deventer is altijd mogelijk als je ons in je hoek hebt staan. Wij werken daarbij altijd volgens No Cure No Pay. Krijg je het huis onverhoopt niet in handen? Dan hoef je ons ook niet te betalen. Maar je snapt dat wij er alles aan zullen doen om jou toch in dat mooie, nieuwe huis te laten wonen.

    Een woning kopen bij Deventer

    Met Aankoopmakelaar Fortuin in je hoek kun je er op rekenen dat jouw kansen op die nieuwe woning sterk toe gaan nemen. We willen je dan ook van harte adviseren om contact met ons op te nemen. Een woning kopen in Deventer is een van onze specialiteiten. We hebben zelf geen huizen in de verkoop staan en kunnen onze aandacht dan ook volledig op jouw belangen richten. Wil jij hier meer over weten? Je kunt op onze website ook een schat aan informatie vinden over het werk dat wij doen.

    Lees de google reviews