No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Appartement kopen Benalmadena

Met vol vertrouwen een appartement kopen in Benalmadena

Een eigen appartement in Benalmadena, houdt in dat u hier uw vakanties kunt houden of misschien dat u wilt overwinteren? Maar een appartement kopen in Benalmadena, is niet iets dat u dagelijks doet. Zou het dan niet prettig zijn als u bij uw zoektocht én tijdens het gehele aankoopproces een professionele begeleiding krijgt van een Nederlands makelaar? Dit is namelijk mogelijk, als u contact opneemt met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met twee partnermakelaars aan de Costa del Sol en die u van begin tot eind kunnen begeleiden. Onze partnermakelaars zijn onafhankelijk en betrouwbaar en hebben als doel om uw aankoop van een appartement in Spanje zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een appartement te koop in Benalmadena? U krijgt prettige en deskundige begeleiding

    Wilt u kijken of er een appartement te koop is in Benalmadena? Heeft u al bepaalde ideeën waar uw appartement aan moet voldoen en wordt het een eigen tweede verblijf of dient deze als een belegging? In een oriënterend gesprek met onze partnermakelaars bespreken onze partnermakelaar graag met u wat u zoekt in een appartement. Zo kunnen wij naar aanleiding van uw wensen gericht zoeken naar een appartement in Benalmadena. Uiteraard reikt onze dienstverlening veel verder. U mag van onze collega makelaars een volledige begeleiding verwachten tijdens het gehele aankooptraject. U wordt door hen volledig ontzorgd, vanaf de zoekvraag tot aan de sleuteloverdracht.

    Koop uw appartement in Benalmadena met professionele begeleiding

    Het is zeer verstandig om uw zoektocht naar een appartement in Benalmadena te starten bij Aankoopmakelaar Fortuin. Wij stellen u voor aan onze betrouwbare en deskundige collega makelaars. Zij hebben kennis en ervaring in de lokale woningmarkt, spreken de Spaanse taal en zijn thuis in de wet- en regelgevingen. Zij zullen u veilig door het gehele aankooptraject begeleiden en staan ook nadien nog voor u klaar. Wilt u uw appartement verhuren? Dan kunt u ook bij hen terecht voor advies en begeleiding.

    Lees de google reviews