No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Makelaar Malaga

Bent u op zoek naar een makelaar in Malaga?

Bent u op zoek naar een woning in het Spaanse Malaga? Een huis kopen in Spanje is wel even iets anders als een woning kopen in Nederland. In Spanje heeft u te maken met andere regels, wetgevingen, cultuur en gewoontes. Het is allemaal nog lastiger als u de Spaanse taal niet machtig bent. Het is dan wel zo prettig als u tijdens uw zoektocht én het aankooptraject wordt begeleid door een deskundige en Nederlandse makelaar in Malaga. Aankoopmakelaar Fortuin werkt samen met twee Nederlandse collega makelaars met ervaring en kennis in de plaatselijke woningmarkt.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Prettig werken met een Nederlandse Makelaardij in Malaga

    Het kopen van een woning is niet iets dat u dagelijks doet en al helemaal niet in het buitenland. Daarom is een deskundige begeleiding noodzakelijk. Onze twee Nederlandse collega makelaars zijn  gevestigd in Malaga, zij zijn geheel onafhankelijk en gespecialiseerd in aankoopbegeleiding van woningen en appartementen aan de Costa del Sol. U mag van hen dan ook een volledig ontzorging verwachten in het volledige proces van zoekaanvraag tot de uiteindelijke sleuteloverdracht. Het is onze doelstelling dat u op een transparante en betrouwbare manier in Malaga uw gewenste woning of appartement kunt vinden en kopen.

    Koop met een Nederlandse makelaar in Malaga uw gewenste woning

    Als u op zoek bent naar een woning in Malaga, neem dan contact op met Aankoopmakelaar Fortuin.  Wij brengen u in contact met onze Nederlandse collega makelaars in Malaga voor deskundige aankoopbegeleiding. Zij staan bij elke stap in het aankoopproces aan uw zijde en nemen u alle zorg uit handen. Zij behouden u voor valkuilen, beoordelen objectief de staat van de woning en bepalen een eerlijke en realistische waarde. Onze dienstverlening gaat overigens verder. Heeft u hulp of advies nodig bij de verhuur van uw 2e woning in Malaga? Ook bij deze zaken kunnen onze collega makelaars u uitstekend adviseren en begeleiden.

    Lees de google reviews