No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Andalusie

Wilt u een huis kopen in Andalusië?

Ziet u het wel zitten om zomers en/of ´s winters naar het Spaanse Andalusië af te reizen naar uw eigen vakantiewoning? Als u in Nederland al bekend bent met het kopen van een woning, dan denkt u wellicht dat het in Spanje op dezelfde manier gaat? Dat is niet zo; het gaat in Spanje net iets anders. Als u de Spaanse taal niet machtig bent, dan is dit al een eerste barrière waar u tegenaan loopt. U krijgt ook te maken met de afwijkende en lokale wet- en regelgeving en cultuur. Laat u bij een huis kopen in Andalusië daarom begeleiden door een Nederlands makelaar die in Andalusië is gevestigd.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    U ziet een huis te koop in Andalusië? De Nederlandse aankoopmakelaar begeleidt u

    Staat er een huis te koop in Andalusië waar u uw oog al op hebt laten vallen? Neemt u dan vooral contact om met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met twee Nederlandse collega makelaars en stellen ze graag aan u voor. Hun werkgebied strekt zich uit tot in heel Andalusië, met uiteraard de bekende badplaatsen aan de Costa del Sol, zoals Torrememolinos, Malaga, Fuengirola en Nerja. Met hen heeft u een sparringspartner waar u alles mee kunt bespreken en waar u voor 100% op kunt vertrouwen. Zij gaan voor u op zoek naar een woning in Andalusië volgens uw wensen en begeleiden u van A tot Z door het gehele aankooptraject.

    Bent u op zoek naar een huis in Andalusië? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

    Bent u op zoek naar een huis in Andalusië? Dan is Aankoopmakelaar Fortuin een eerste logische contactpersoon. Wij stellen u voor aan onze onafhankelijke en betrouwbare collega makelaars in Andalusië. Middels hun kennis van de lokale markt en hun professionele dienstverlening, helpen zij u bij het vinden van uw huis, villa of appartement in Andalusië. Vanaf uw zoekvraag tot sleuteloverdracht, begeleiden zij u tijdens het gehele aankooptraject en wordt u volledig ontzorgd.

    Lees de google reviews