No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Zundert

Als je nog nooit een woning hebt gekocht, dan zijn de eerste stappen op de woningmarkt best welk eng en spannend. Dit geldt zelfs voor iemand die wel al eens een woning heeft gekocht. Ook al doe je dit enkele malen in je leven, een woning aankopen is een dusdanig grote beslissing, dat je hier wel de nodige adviezen van een expert bij kunt gebruiken. Als je een woning in Zundert of omgeving wilt kopen, schakel dan een aankoopmakelaar uit Zundert in. De aankoopmakelaar kent de lokale woningmarkt en zal je tijdens het gehele aankooptraject bijstaan.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Wat kun je van aankoopbegeleiding in Zundert verwachten?

    Als jij aankoopbegeleiding in Zundert zoekt, schakel dan Aankoopmakelaar Fortuin in voor een deskundige begeleiding. Wij kunnen je bij tal van zaken begeleiden, zodat jij tijdens het traject niet onzeker hoeft te zijn. Wij zijn enkel een aankoopmakelaar, dus wij houden ons niet met verkoop bezig en hierdoor richten wij ons specifiek op onze aankopende klanten. Het bezichtigen van een woning is een leuke én spannende onderneming. Als jij hier met teveel emotie reageert, dan zul je bepaalde minpunten al dan niet bewust over het hoofd zien. Wij zijn er om jou bij de les te houden, zodat je een eerlijk beeld krijgt van de woning.

    Aankoopmakelaar Fortuin is jouw makelaar in Zundert

    Zoek je een eerlijke, deskundige en gedreven makelaar in Zundert of omgeving? Dan neem je het beste contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij zijn al sinds 2007 actief als aankoopmakelaar en inmiddels gevestigd in diverse regio´s in Nederland. Zo hebben wij uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en helpen wij je tijdens de zoektocht naar een woning. Uiteraard krijg je van ons een volledige begeleiding, tot het moment dat je daadwerkelijk intrek neemt in je nieuwe woning. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

    Lees de google reviews