No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Appartement kopen Malaga

Wilt u op soepele wijze een appartement kopen in Malaga?

U ziet het al voor u? U wordt ´s ochtends wakker in uw appartement in Malaga en drinkt uw koffie op het balkon met uitzicht op zee? Dit is een droom die u werkelijkheid kunt laten worden. Maar een appartement kopen in Malaga kan lastig zijn als u hier geen ervaring mee heeft. Een appartement zult u niet dagelijks kopen en in het buitenland al helemaal niet. U heeft dan deskundige en betrouwbare begeleiding nodig van een makelaar in Malaga. Neem hiervoor contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met twee Nederlandse collega makelaars die gevestigd zijn in Malaga.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een appartement te koop in Malaga? Onze partnermakelaars kunnen u begeleiden

    Weet u al een appartement te koop in Malaga of tast u nog volledig in het duister? Ongetwijfeld zult u al wel bepaalde wensen en eisen hebben. Bespreek bij aanvang dan uw woonwensen met onze partnermakelaars. Zo kunnen zij gericht voor u op zoek gaan naar de gewenste soort woning. Uiteraard reikt onze dienstverlening veel verder en mag u een professionele aankoopbegeleiding verwachten tijdens het gehele aankoopproces. Met een goede begeleiding wordt u stap voor stap bij de hand genomen en wordt u veilig door het aankooptraject geleid. Onze begeleiding stopt pas als u de sleutels in ontvangst heeft genomen en desgewenst kunnen wij u nadien nog bij andere zaken adviseren, zoals een eventuele verhuur van uw appartement.

    Een appartement in Malaga: perfect om vakantie te houden, voor verhuur en belegging

    Een appartement in Malaga is geschikt voor verschillende doeleinden. U kunt deze als uw tweede verblijf gebruiken en hier van uw vakanties genieten. Het is ook mogelijk om een appartement in Malaga aan te kopen als belegging en voor verhuur. Naast de deskundige en professionele aankoopbegeleiding door onze collega makelaars, kunt u ook bij hen terecht als u advies en begeleiding nodig heeft bij de verhuur van het appartement.

    Lees de google reviews