No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Breda

Heb je ooit al eens een huis gekocht of wil je nu voor het eerste een huis kopen in Breda? Het aankopen van een huis is altijd een spannende gebeurtenis. Het kan zelfs één van de grootste beslissingen uit je leven zijn. Daarom moet je hier niet lichtzinnig over denken en je goed voorbereiden op de stappen die in het aankoopproces genomen worden. Het zoeken van een woning in Breda zal nog het makkelijkste zijn. De bezichtiging lijkt eenvoudig, maar je moet ondanks je enthousiasme ook letten op minpunten en verborgen gebreken. Het onderhandelen over de aankoopprijs is iets wat je moet kunnen. Alle reden daarom om Aankoopmakelaar fortuin te overwegen voor begeleiding.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een huis kopen in Breda met deskundige aankoopbegeleiding

    Eigenlijk kun je je afvragen waarom zoveel mensen die een woning kopen, dit zonder aankoopbegeleiding van een deskundige makelaar doen. Zo neemt het risico op teleurstellingen toe. Als je niet met een deskundig oog de woning kunt bekijken, zul je ongetwijfeld later verborgen gebreken tegenkomen. Het onderhandelen is iets wat niet iedereen kan, helemaal niet met een verkoopmakelaar die dit dagelijks doet. Daarnaast speelt de huidige situatie op de woningmarkt een belangrijke rol. Het is erg lastig om nog een woning te kopen en vaak wordt er zelfs boven de vraagprijs geboden. Je weet dan zeker dat je teveel betaalt. Dit kun je eenvoudig voorkomen door Aankoopmakelaar Fortuin in te schakelen. Je hebt dan geen zorgen meer over het aankooptraject.

    Een huis kopen in Breda met de makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin

    De beste keuze die je maakt bij een huis kopen in Breda, is de makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin inschakelen. Wij voorzien in een professionele aankoopbegeleiding, op basis van no cure, no pay. Je loopt hierdoor nooit een risico. Neem onze makelaar mee naar je bezichtiging en laat je door ons vertegenwoordigen tijdens het onderhandelen, voor ons is dit de dagelijkse praktijk. Op deze manier zorgen wij ervoor, dat de woning voor de laagst mogelijk aankoopprijs in je bezit komt. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.

    Lees de google reviews