No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Steenbergen

Het aankopen van een woning is één van de meest belangrijke investeringen die je doet. Voor veel mensen is het ook de enige keer in hun leven dat zij zo´n groot bedrag uitgeven. Hiervoor wil je uiteraard een woning die voor jou helemaal perfect is en waar jij je thuis voelt. Bij het aankopen van een woning krijg je te maken emoties enerzijds en anderzijds moet je rationeel en zakelijk handelen. Niet simpel voor iemand die nog nooit een woning heeft gekocht. Daarom doe je er goed aan om een aankoopmakelaar in Steenbergen in te schakelen. Als aankoopmakelaar in Steenbergen, zorgt Aankoopmakelaar Fortuin voor een vlekkeloze begeleiding.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Aankoopbegeleiding in Steenbergen van A tot Z

    Het aankooptraject van een woning is meer dan even de woning bezichtigen en een prijs onderhandelen. Er spelen diverse emoties en je moet één van de belangrijkste beslissingen uit je leven nemen. Ga daarom voor de aankoopbegeleiding in Steenbergen van Aankoopmakelaar Fortuin. Het aankooptraject met alle bijbehorende onzekerheden hoef je dan niet alleen door te staan. Bij iedere stap in het traject gaan wij met je mee. Zo sta je er nooit alleen voor. Van het bezichtigen van de woning, het onderhandelen over de koopprijs en het nalopen van de koopakte, overal krijg jij van ons de allerbeste begeleiding en mag je altijd op onze expertise terugvallen.

    Als makelaar in Steenbergen begeleidt Aankoopmakelaar Fortuin jou

    In tegenstelling tot de meeste reguliere makelaarskantoren, onderscheidt Aankoopmakelaar Fortuin zich als makelaar in Steenbergen. Wij zijn enkel een onafhankelijke aankoopmakelaar. Wij houden ons dus niet bezig met de verkoop van woningen en hierdoor kunnen wij onze klanten de best mogelijke aankoopbegeleiding geven. Wil jij een woning aankopen, dan zijn wij graag je partner op weg naar de aankoop van je droomwoning. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het terugbelformulier op onze website in.

    Lees de google reviews