No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Jouw aankoopmakelaar in Deventer – Apeldoorn – Zutphen- en omgeving

In deze Stedendriehoek is het zeer prettig wonen en leven! De natuur is hier prachtig, de steden gezellig en er is hier nog veel rust en ruimte.
Een volledig gespecialiseerd aankoopmakelaar is onmisbaar om succesvol te zijn in deze krappe woningmarkt. Zoek je een huis in Apeldoorn, Zutphen, Deventer of in één van de vele leuke plaatsen in de buurt, dan ga ik graag samen met je op zoek naar jouw toekomstige huis die voldoet aan jouw woonwensen en budget.

De dorpen rondom de steden zijn ook zeer in trek.

Veel mensen vinden het prettig om vlak bij één van deze steden te wonen maar toch net wat meer buitenaf. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden bij aankoop van hun woning in dorpen als Diepenveen, Schalkhaar, Olst, Twello, Gorssel, Epse, Beekbergen, Eefde en Klarenbeek.

Sandra voert haar onderscheidende aankoopbegeleiding uit in een breed gebied.

Nieuwe aankoopklanten zoeken en vinden Fortuin veelal als aankoopmakelaar Deventer, aankoopmakelaar Zutphen of aankoopmakelaar Apeldoorn. Ben je echter net buiten dit gebied op zoek naar jouw droomwoning? Vanzelfsprekend ben ik bekend in het gehele gebied en kan jou hier dan ook uitstekend begeleiden.

Ga een vrijblijvend gesprek aan en ervaar zelf de meerwaarde van een geheel onafhankelijke aankoopmakelaar

Je kunt mij bereiken op telefoonnummer
06-2954 2090
 of per email
 info@fortuinmakelaardij.nl

Lees de google reviews