No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopbegeleiding tweede huis Costa del Sol – Malaga

U speelt met de gedachte om een “tweede” woning in Spanje aan de Costa del Sol – Malaga aan te schaffen? Wat een heerlijk vooruitzicht! Tegelijk is het ook heel erg spannend.

Uiteraard is het hierbij prettig en onmisbaar om ondersteund te worden door ervaren, professionele aankoopmakelaars, sparringpartners die uw eigen taal spreken.

Daarom zijn wij zeer verheugd dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Nederlandse collegamakelaars, die nu alweer jarenlang als de Aankoopmakelaar in Spanje (Andalusië – Malaga) bekend staat.

Naast dat onze partnermakelaars jarenlange kennis en ervaring opgedaan hebben in de
Nederlandse en Spaanse makelaardij, zijn zij bekend met de lokale gebruiken en de marktomstandigheden.

Of u nou een woning of appartement zoekt als tweede huis alleen voor uzelf of voor de verhuur, zij gaan graag met u in gesprek. Ook in een zeer verkennende fase adviseren zij u graag. Het is hun missie om uw perfecte vakantiehuis of een appartement voor zowel koop als verhuur te vinden.

Aankoopbegeleiding beleggingsobject Costa del Sol – Andalusië – Malaga

De woningmarkt in Nederland is krap, we zien al een tijdje dat het steeds lastiger wordt om een gewenst rendementsniveau te bereiken. Bij onze klanten is niet alleen het heerlijke klimaat een reden om over te gaan tot koop van een woning in Spanje aan de Costa del Sol – Malaga.

Om u dezelfde service aan te kunnen bieden, die onze klanten gewend zijn van Aankoopmakelaar Fortuin, zijn wij een samenwerking aangegaan met twee Nederlandse vastgoedspecialisten, gevestigd in Spanje.

Heeft u interesse in de aanschaf van een woning in Spanje? Maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Onze collega’s, gevestigd in Malaga, hebben twee specialismen: het aankopen van een tweede woning en het aankopen van beleggingsobjecten. U wordt tijdens het volledige proces van zoekvraag tot sleuteloverdracht begeleid.

Lees de google reviews