No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankooptraject

Een huis kopen kan echt zonder zorgen! Dat doe je met een onafhankelijke, daadkrachtige en uitsluitend aankoopmakelaar.

Woonwensen en woning vinden

Ben jij op zoek naar dat ene speciale huis? Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij gedetailleerd jouw woonwensen.

Wij gaan samen proactief op zoek! Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Aankoopmakelaar Fortuin helpt je bij het kopen van je droomhuis, van de eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht!

Woning bezichtigen

Tijdens het gehele aankoopproces kun je rekenen op een zorgvuldige en deskundige begeleiding. Over elke woning die je bezichtigt wordt een gedegen advies gegeven.

Scherpe en zakelijke onderhandelingen

Wij voeren voor jou de zakelijke onderhandelingen en zullen voor jou de laagst mogelijke prijs proberen te benaderen. Wij onderhandelen niet alleen over de aankoopprijs, maar ook over overige voorwaarden, die voor jou van groot belang kunnen zijn zoals de overname van onroerende zaken en de overdrachtsdatum. Vanzelfsprekend wordt iedere stap van het proces in overleg met jou genomen.

Bouwkundige keuring

Het kopen van een huis is een hele uitgave. Bij de meeste aankopen adviseren wij een onafhankelijke bouwtechnische keuring. Het bouwkundige rapport geeft je een duidelijk beeld van de staat van de woning en is tevens geschikt voor gebruik bij de financiering van jouw woning, bijvoorbeeld met Nationale Hypotheek Garantie. De bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een ervaren bouwkundige. Het bouwkundige rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto’s en wordt zowel digitaal als per post naar jou verzonden.

Relevante informatie over jouw koopwoning

Alle relevante informatie betreffende de woning wordt opgevraagd. Denk hierbij aan de juridische stukken, bestemming, verontreiniging, ondergrondse tanks en publiekrechtelijke verplichtingen.

Koopakte

Als er overeenstemming wordt bereikt, wordt de conceptkoopakte opgesteld. Hierin worden alle afspraken en zaken die voor de overeenkomst van belang zijn op papier gezet. De koopakte wordt meestal opgemaakt door de verkopende makelaar en door ons nauwkeurig nagelopen en waar nodig bijgesteld.

Tekenen koopakte

Gezamenlijk wordt de koopakte gedetailleerd doorgenomen. Je kunt al jouw vragen stellen. Pas wanneer alles geheel duidelijk voor je is, wordt de koopakte ondertekend.

Inspectie van de woning voor de overdracht

Op de dag van de eigendomsoverdracht verrichten wij samen met jou nog een laatste inspectie van jouw koopwoning om te beoordelen of de woning zich daadwerkelijk in de staat bevindt waarin jij deze hebt gekocht. Ook hier is het zinvol een aankoopmakelaar naast je te hebben, die actie onderneemt indien dit onverhoopt niet zo mocht zijn.

Notariële begeleiding

Direct na de inspectie gaan we gezamenlijk naar de notaris zodat wij je ook in dit proces optimaal kan begeleiden. Daarna feliciteren we je natuurlijk van harte met de aankoop van jouw woning!

VOOR, TIJDENS EN NA DE KOOP EEN OPTIMALE BEGELEIDING!

Lees de google reviews