No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Fortuin helpt je bij het kopen van je droomhuis, van de eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht!

Aankooptraject

Een huis kopen kan echt zonder zorgen! Dat doe je met een onafhankelijke, daadkrachtige en uitsluitend aankoopmakelaar.

Woonwensen en woning vinden

Ben jij op zoek naar dat ene speciale huis? Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij gedetailleerd jouw woonwensen. Middels een zoekopdracht kunnen we ervoor zorgen dat je een woning kunt bezichtigen voordat deze in de openbare verkoop komt c.q. op Funda wordt gepresenteerd. Deze zoekopdracht zetten we uit naar alle naar alle verkopende makelaars in het zoekgebied. Verder wordt de zoekopdracht op onze zakelijke Facebookpagina, LinkedIn en Twitter vermeldt. Daarmee bereiken we rechtstreeks eventuele potentiële verkopers. Tegelijk gaan we proactief op zoek.

Woning bezichtigen

Tijdens het gehele aankoopproces kun je rekenen op een zorgvuldige en deskundige begeleiding. Over elke woning die je bezichtigt wordt een gedegen advies gegeven.

Scherpe en zakelijke onderhandelingen

Wij voeren voor jou de zakelijke onderhandelingen en zullen voor jou de laagst mogelijke prijs proberen te benaderen. Wij onderhandelen niet alleen over de aankoopprijs, maar ook over overige voorwaarden, die voor jou van groot belang kunnen zijn zoals de overname van onroerende zaken en de overdrachtsdatum. Vanzelfsprekend wordt iedere stap van het proces in overleg met jou genomen.

Bouwkundige keuring

Het kopen van een huis is een hele uitgave. Bij de meeste aankopen adviseren wij een onafhankelijke bouwtechnische keuring. Het bouwkundige rapport geeft je een duidelijk beeld van de staat van de woning en is tevens geschikt voor gebruik bij de financiering van jouw woning, bijvoorbeeld met Nationale Hypotheek Garantie. De bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een ervaren bouwkundige. Het bouwkundige rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto’s en wordt zowel digitaal als per post naar jou verzonden.

Relevante informatie over jouw koopwoning

Alle relevante informatie betreffende de woning wordt opgevraagd. Denk hierbij aan de juridische stukken, bestemming, verontreiniging, ondergrondse tanks en publiekrechtelijke verplichtingen.

Koopakte

Als er overeenstemming wordt bereikt, wordt de conceptkoopakte opgesteld. Hierin worden alle afspraken en zaken die voor de overeenkomst van belang zijn op papier gezet. De koopakte wordt meestal opgemaakt door de verkopende makelaar en door ons nauwkeurig nagelopen en waar nodig bijgesteld.

Tekenen koopakte

Gezamenlijk wordt de koopakte gedetailleerd doorgenomen. Je kunt al jouw vragen stellen. Pas wanneer alles geheel duidelijk voor je is, wordt de koopakte ondertekend.

Inspectie van de woning voor de overdracht

Op de dag van de eigendomsoverdracht verrichten wij samen met jou nog een laatste inspectie van jouw koopwoning om te beoordelen of de woning zich daadwerkelijk in de staat bevindt waarin jij deze hebt gekocht. Ook hier is het zinvol een aankoopmakelaar naast je te hebben, die actie onderneemt indien dit onverhoopt niet zo mocht zijn.

Notariële begeleiding

Direct na de inspectie gaan we gezamenlijk naar de notaris zodat wij je ook in dit proces optimaal kan begeleiden. Daarna feliciteren we je natuurlijk van harte met de aankoop van jouw woning!

VOOR, TIJDENS EN NA DE KOOP EEN OPTIMALE BEGELEIDING!

Contactgegevens

Regio Deventer 06 - 29542090
Regio Eindhoven 06 - 10679025
Stuur een email

Lees de google reviews