No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Sandra Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Krapte op de woningmarkt…Juist nu maakt de onderscheidende en initiatiefrijke aanpak van Sandra Fortuin het verschil!

Aankooptraject

Een huis kopen kan echt zonder zorgen! Dat doe je met een onafhankelijke, daadkrachtige en uitsluitend aankoopmakelaar.

VOOR, TIJDENS EN NA DE KOOP EEN OPTIMALE BEGELEIDING!

Woonwensen
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreekt Sandra Fortuin gedetailleerd jouw woonwensen. Ben jij op zoek naar dat ene speciale huis? Ook een zoekopdracht behoort tot de mogelijkheden.

Woning bezichtigingen
Tijdens het gehele aankoopproces kun je rekenen op een zorgvuldige en deskundige begeleiding. Over elke woning die je bezichtigt wordt een gedegen advies gegeven.

Scherpe en zakelijke onderhandelingen
Sandra Fortuin voert voor jou de zakelijke onderhandelingen en zal voor jou de laagst mogelijke prijs proberen te benaderen. Zij onderhandelt niet alleen over de aankoopprijs, maar ook over overige voorwaarden, zoals de overname van onroerende zaken en de overdrachtsdatum. Vanzelfsprekend wordt iedere stap van het proces in overleg met jou genomen.

Bouwkundige keuring
Het kopen van een huis is een hele uitgave. Bij de meeste aankopen adviseer ik een onafhankelijke bouwtechnische keuring. Het bouwkundige rapport geeft je een duidelijk beeld van de staat van de woning en is tevens geschikt voor gebruik bij de financiering van jouw woning bijvoorbeeld met Nationale Hypotheek Garantie. De bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een ervaren bouwkundige. Het bouwkundige rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto’s, wordt full color uitgeprint en zowel digitaal als per post naar jou verzonden.

Relevante informatie over jouw koopwoning
Alle relevante informatie betreffende de woning wordt opgevraagd. Denk hierbij aan de juridische stukken, bestemming, verontreiniging, ondergrondse tanks en publiekrechtelijke verplichtingen.

Koopakte
Als er overeenstemming wordt bereikt, wordt de conceptkoopakte opgesteld. Hierin worden alle afspraken en zaken die voor de overeenkomst van belang zijn op papier gezet. De koopakte wordt meestal opgemaakt door de verkopende makelaar, welke door Sandra nauwkeurig wordt nagelopen en waar nodig bijgesteld.

Tekenen koopakte
Gezamenlijk wordt de koopakte gedetailleerd doorgenomen. Je kunt al jouw vragen stellen. Pas wanneer alles geheel duidelijk voor je is, wordt de koopakte ondertekend.

Inspectie van de woning voor de overdracht
Vlak voor de eigendomsoverdracht verricht Sandra samen met jou nog een laatste inspectie van jouw koopwoning om te beoordelen of de woning zich daadwerkelijk in de staat bevindt waarin jij deze hebt gekocht.

Notariële begeleiding
Direct na de inspectie gaat we gezamenlijk naar de notaris zodat Sandra Fortuin je ook in dit proces optimaal kan begeleiden. Daarna feliciteert zij jou natuurlijk van harte met de aankoop van jouw woning!

Contactgegevens

Pothoofd 45
7411 BJ Deventer

Tel. 0570 - 616555
Mob. 06 - 29542090
info@fortuinmakelaardij.nl