No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar appartement

Appartementen zijn erg populair. Dit kan een appartement in een flatgebouw zijn, een bovenwoning of in een appartementencomplex. De keuze uit de verschillende soorten appartementen is dan ook groot. Van een eenvoudig standaard appartement tot een luxe penthouse. Welk soort appartement u ook zoekt, met hulp van een aankoopmakelaar is een appartement die aan uw wensen voldoet binnen handbereik. U moet niet alleen naar de bouwkundige staat kijken, u heeft ook te maken met de bewoners van de overige appartementen, omdat u gezamenlijk eigenaar bent van het gebouw. U moet zich op de hoogte stellen hoe het met de VVE gesteld is. De aankoopmakelaar zal voor u alle beschikbare gegevens opzoeken.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Deskundige aankoopbegeleiding appartement

    Er is dus veel wat u over het appartement moet weten, voordat u daadwerkelijk overgaat tot onderhandelen. Dit is misschien informatie waar u niet direct bij kunt komen. Het is ook verstandig om de historie van het gehele complex na te kijken en de vraagprijs te vergelijken met dezelfde soort appartementen die in het verleden verkocht zijn. Met aankoopbegeleiding appartement, zal de aankoopmakelaar deze informatie paraat hebben. U weet dus direct waar u aan toe bent. Uiteraard krijgt u begeleiding tijdens het bezichtigen en zal de aankoopmakelaar scherp onderhandelen om voor u de beste prijs te krijgen. De aankoopmakelaar zal u tijdens het gehele traject veel werk uit handen nemen en uw betrouwbare vertegenwoordiger zijn.

    Aankoopmakelaar Fortuin als uw makelaar appartement

    In welke regio zoekt u een appartement? Aankoopmakelaar Fortuin vindt als makelaar uw appartement in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer of in de omgeving van Breda. In deze regio´s zijn wij goed op de hoogte van de actuele woningmarkt en kunnen u dan ook deskundige begeleiding aanbieden voor de aankoop van een appartement. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

    Lees de google reviews