No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Jouw aankoopmakelaar die duizenden euro's bespaart

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Fortuin dient enkel en alleen de koper en is daardoor 100% onafhankelijk.

Onafhankelijk Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar nodig
Het aankopen van een huis is een emotionele aangelegenheid. Dat maakt je wellicht niet tot de meest ideale partij om te onderhandelen met de verkopende makelaar. Juist daarom is het handig om een onafhankelijk aankoopmakelaar in de hand te nemen, die voor jou de “kolen uit het vuur” haalt. Sandra is een gedreven aankoopmakelaar die alleen jouw belangen behartigt!

Wel of geen aankoopmakelaar?
De aankoop van een woning is vaak de grootste uitgave die iemand tijdens zijn leven doet. Toch twijfelt een grote groep van de woningzoekers of ze wel of geen aankoopmakelaar nodig hebben. Op zoek naar jouw toekomstige woning kom je allerlei zaken tegen die een heleboel vragen oproepen en antwoorden verlangen. Bij de aankoop van een huis zijn vakkennis, doortastendheid en ervaring bij je aankoopmakelaar van groot belang. Door haar ervaring en kennis kan Sandra je op een betrouwbare wijze adviseren en begeleiden.

Aankoopmakelaar Fortuin | deskundig en slagvaardig
Als aankoopmakelaar koppelt Sandra haar vakkennis aan een persoonlijke, voortvarende en klantgerichte manier van werken. Met Fortuin als jouw aankoopmakelaar ben je ervan verzekerd dat er met een nuchtere blik naar jouw droomwoning gekeken wordt. Als jouw aankoopadviseur behartigt zij niet alleen jouw belangen tijdens je zoektocht naar de aankoop van jouw woning, Sandra zorgt er ook voor dat je de meest gunstige prijs betaalt betaalt voor deze woning!

Twijfel je nog over wel of geen aankoopmakelaar in te schakelen?
Wij zeggen van wel. Kies voor onafhankelijkheid en objectiviteit. Kies voor Sandra Fortuin.

Wil je meer weten?
Ben je op zoek naar een woning of heb je toevallig jouw droomhuis al op het oog en een aankoopmakelaar nodig? Bel gerust voor meer informatie : 0570 616 555 / 06 29 54 20 90

Contactgegevens

Pothoofd 45
7411 BJ Deventer

Tel. 0570 - 616555
Mob. 06 - 29542090
info@fortuinmakelaardij.nl