No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Fortuin maakt het verschil

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Fortuin verder

Als onafhankelijk en gespecialiseerd aankoopmakelaar zijn wij specifiek met de aankoop van woningen bezig. De huidige woningmarkt vraagt om een actieve en voortvarende aanpak. Wij zoeken proactief in de markt, waarbij ons netwerk, Facebook, LinkedIn en Twitter ook worden ingezet. Daardoor kunnen we vaak woningen aanbieden, die nog niet op Funda zijn aangemeld. Wij maken gebruik van ons netwerk en onze betrouwbare reputatie Aankoopmakelaar Fortuin heeft geen woningen in de verkoop en is hierdoor ook geen concurrent van de verkopend makelaar. De verkoopmakelaar heeft er alle vertrouwen in dat wij met “betrouwbare” en potentiële kopers komen, die hun financiering gedegen hebben onderzocht. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle aankoop aanzienlijk vergroot en worden onzekerheden weggenomen. Doordat Fortuin bekend staat als een betrouwbare zakenpartner, wordt de verkoop ons ook eerder gegund.

Doe je voordeel met een goede aankoopmakelaar! contact 

Veel gegadigden? Dan is snelheid gewenst!

Veel gegadigden voor jouw droomwoning? Wij krijgen in veel gevallen voorrang bij bezichtigen. Fortuin zorgt er voor dat de aankoopklant zijn of haar financiële mogelijkheden helder in beeld heeft, zodat we – als zich een interessante woning aandient – snel kunnen doorpakken. Dit biedt meer zekerheden voor zowel de makelaar als de verkoper van de woning. En uiteraard weet de verkopende partij dit te waarderen! Door snel te reageren en een goede voorbereiding, zorgen wij er voor dat jij je droomwoning niet misloopt.

Betaal niet te veel

Bij de grootste aanschaf in je leven wil je toch zeker een specialist die jouw belangen behartigt? Zijn er meerdere geïnteresseerde kopers? Laat je niet opjagen. Tijdens het onderhandelingsproces handelt aankoop makelaar Fortuin accuraat en professioneel. Bovendien houden we het hoofd koel. Ook als het spannend wordt…

Bouwkundige en juridische kennis ontbreekt vaak

Bij het kopen van een huis komen heel veel technische, juridische en financiële zaken aan bod vertelt aankoopmakelaar Sandra Fortuin. “Stuk voor stuk vragen, die een antwoord verlangen. De aankoopmakelaar begeleidt de kopende partij vanaf het begin van het zoekproces tot en met het tekenen van de verkoopakte bij de notaris. En dat wordt door veel huizenkopers als heel prettig ervaren.

Lees de google reviews