No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Sandra Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Fortuin dient enkel en alleen de koper en is daardoor 100% onafhankelijk.

Algemene Voorwaarden

1. Er worden geen startkosten of basistarief bij je in rekening gebracht.

2. Mocht onze samenwerking niet leiden tot de koop van een woning dan wordt er ook geen courtage berekend.

3. Mocht je als opdrachtgever, voordat er overeenstemming is bereikt over de koopsom van de woning, de opdracht intrekken of opschorten (ongeacht welke reden) dan ben je aan Aankoopmakelaar Fortuin geen enkele vergoeding verschuldigd.

4. Zodra er overeenstemming is bereikt over de koopsom van de woning dan bedraagt de aankoopcourtage in veel gevallen 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de definitieve aankoopsom van de woning.

5. In bepaalde gevallen vraagt de situatie om andere courtage afspraken. Bijvoorbeeld als er geen of weinig onderhandelingsruimte is en / of als er meerdere belangstellenden voor de woning zijn en het dus zaak is om snel en professioneel te handelen. Je ziet tegenwoordig ook vaak dat de woningen worden gepresenteerd met een zogenaamde vanaf prijs. In al deze gevallen, zal er vooraf en in overleg met de opdrachtgever, een andere courtageregeling worden afgesproken.

6. Aankoopmakelaar Fortuin is als bedrijf btw-plichtig, de courtagenota is exclusief 21% BTW.

7. De courtagenota van Aankoopmakelaar Fortuin wordt uiterlijk verrekend tijdens het passeren van de akte van levering bij de notaris.

8. De opdrachtgever stemt ermee in dat de notaris voor het verlijden van de akte van levering aan Aankoopmakelaar Fortuin een exemplaar van het concept van die notariële akte en de nota van afrekening ter inzage verstrekt.

Contactgegevens

Pothoofd 45
7411 BJ Deventer

Tel. 0570 - 616555
Mob. 06 - 29542090
info@fortuinmakelaardij.nl