No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Appartement kopen Fuengirola

Een appartement kopen in Fuengirola met prettige en deskundige begeleiding

Ook al heeft u in Nederland ervaring met het kopen van een woning of appartement, een appartement kopen in Fuengirola gaat wel even iets anders. U krijgt ten eerste al te maken met de Spaanse taal. Als u geen Spaans kunt, dan is het hele aankoopproces erg lastig. Professionele begeleiding door een Nederlandse makelaar in Fuengirola is dan geen overbodige luxe. Wilt u een appartement kopen in Fuengirola of op een andere plek aan de Costa del Sol? Neem contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij brengen u in contact met onze collega makelaars aan de Costa del Sol, voor een vriendelijke, persoonlijke en deskundige begeleiding.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een appartement te koop in Fuengirola met hulp van een Nederlandse makelaar

    Het is erg prettig als u gebruik kunt maken van de uitgebreide dienstverlening van onze collega makelaars in Spanje. Bij hen kunt u niet alleen terecht voor uw zoektocht naar een appartement in Fuengirola. Vanaf het aller begin van uw zoekaanvraag tot het moment dat u compleet gevestigd bent, wordt u begeleid door onze Nederlands sprekende makelaar in Spanje. Middels hun kennis van de lokale markt en hun professionele dienstverlening, zal het aankooptraject van uw appartement in Fuengriola soepel verlopen. Heeft u de wens om uw appartement te verhuren? Ook hierbij kunnen zij u begeleiden en adviseren, dit is onderdeel van hun werkzaamheden.

    Vind en koop uw appartement in Fuengirola met Aankoopmakelaar Fortuin

    Ziet u op tegen het zoeken en kopen van een appartement in Fuengirola? Helemaal als u de Spaanse taal niet machtig bent, dan is dit lastig. Aankoopmakelaar Fortuin is het startpunt voor de aankoop van uw appartement in Fuengirola. Onze collega makelaars in Spanje zijn onafhankelijk en 100% betrouwbaar, zodat u van hen professionele begeleiding mag verwachten van A tot Z. Met onze begeleiding zult u de aankoop van uw appartement in Fuengirola als zeer prettig ervaren.

    Lees de google reviews