No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Apeldoorn

Wil jij een huis kopen in Apeldoorn?

Ben jij woonachtig in Apeldoorn of een van de omliggende plaatsen en vind jij dat de tijd is gekomen om te verhuizen? Dan raden wij je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij Aankoopmakelaar Fortuin. Bij ons vind je namelijk een schat aan ervaring en kennis als het aankomt op het aankopen van huizen. We hebben ons hier helemaal in gespecialiseerd en behartigen bij de onderhandelingen dan ook louter jouw belangen. We doen dit altijd volgens No Cure No Pay, wat inhoudt dat je ons pas voor onze diensten hoeft te betalen als jouw handtekening daadwerkelijk onder het koopcontract staat.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een huis kopen bij Apeldoorn in de buurt

    De regio Apeldoorn staat vol met prachtige huizen die te koop zijn. Maar hoe vind je hier het huis tussen dat helemaal aan jouw wensen voldoet? Ook hier kunnen we jou bij helpen. We hebben een goed overzicht van wat er allemaal te koop is en gaan graag eens met je op zoek naar jouw droomhuis. Maar dat is natuurlijk pas de eerste stap, want dan moeten we er nog voor gaan zorgen dat jij dat huis kunt kopen in Apeldoorn. Als je voor een huis kopen in Apeldoorn een makelaar in wil schakelen, dan is het goed om hiervoor contact op te nemen met ons. We hebben veel ervaring met onderhandelen en ervoor zorgen dat onze klanten ook daadwerkelijk in hun ideale huis kunnen gaan wonen.

    Voor een huis kopen in Apeldoorn een makelaar inschakelen

    Wil jij een huis kopen in Apeldoorn maar heb je al meerdere keren achter het net gevist? We raden je aan om altijd een makelaarskantoor in te schakelen. Dit vergroot je kansen namelijk aanzienlijk, zeker als je Aankoopmakelaar Fortuin inschakelt. Wij staan altijd klaar om je te helpen met het kopen van je droomhuis. We werken alleen maar als aankoopmakelaar en behartigen dan ook alleen jouw belangen. We gaan graag eens met je om tafel zitten om jouw wensen op het gebied van dat nieuwe huis met je door te nemen, maar ook om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

    Lees de google reviews