No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Roosendaal

Ben jij op zoek naar een woning in Roosendaal? Tegenwoordig is dit niet gemakkelijk. De prijzen op de Nederlandse woningmarkt gaan door het dak, waardoor de kans groot is dat je achter het net vist. Niet zelden wordt voor een koopwoning meer geboden dan de vraagprijs. Als je enige kans wilt maken, dan zul je het slim moeten aanpakken. Dit doe je ten eerste door Aankoopmakelaar Fortuin als je aankoopmakelaar in Roosendaal in te schakelen. Met onze dienstverlening, onderscheid jij je ten opzichte van de overige potentiële kopers en maak jij meer kans om je droomhuis aan te kopen.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Aankoopbegeleiding in Roosendaal van begin tot eind

    Wanneer iemand een woning wil verkopen, is het vanzelfsprekend om een makelaar in te schakelen. Voor de aankoop van een woning gebeurt dit minder vaak. Toch werpt aankoopbegeleiding in Roosendaal zijn vruchten af. De makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin kan namelijk in het woningbestand kijken naar interessante woningen die jij nog niet was tegengekomen. Daarnaast geeft aankoopbegeleiding in Roosendaal bescherming tegen overhaast kopen. Tijdens een bezichtiging van een mooie woning nemen emoties het vaak over, de aankoopmakelaar houdt je met beide benen op de grond en kijkt met een professioneel en eerlijk oog naar de woning.

    Aankoopmakelaar Fortuin als jouw makelaar in Roosendaal

    Als jij op de huidige hectische woningmarkt een woning wilt aankopen dan is begeleiding door Aankoopmakelaar Fortuin geen overbodige luxe. Als jouw makelaar in Roosendaal, begeleiden we je tijdens de bezichtiging van de woning en doen wij er alles aan om de laagste prijs voor jou te bedingen en de beste voorwaarden. Onze dienstverlening is op basis van ´No cure, no pay´. Jij loopt dus geen enkel risico en je komt niet voor verassingen te staan. Heb je onze aankoopbegeleiding nodig? Bel ons, mail ons of vul het terugbelverzoek op onze website in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

    Lees de google reviews