No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Halsteren

Ben je op zoek naar een woning in Halsteren of omgeving? Er zijn verschillende manieren om een woning te vinden. Een woning vinden zal vooral met internet erg gemakkelijk gaan. De volgende stap zal lastiger zijn. Als je een woning hebt gevonden die jou bevalt, dan wil je een bezichtiging plannen. Hoe bereid jij een bezichtiging voor? Weet jij op welke punten je moet letten, hoe kun je verborgen gebreken zien en geloof je klakkeloos alles wat de verkoopmakelaar over de woning vertelt? Als de verkopende partij zich laat vertegenwoordigen door een verkoopmakelaar, waarom zou jij dan geen aankoopmakelaar in Halsteren inschakelen? De aankoopmakelaar weet namelijk veel beter waar je op moet letten en kan eventuele verkooppraatjes doorzien.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Volledige, betrouwbare en deskundige aankoopbegeleiding in Halsteren

    Het inschakelen van aankoopbegeleiding in Halsteren is dus erg belangrijk. Het gaat immers om een aankoop met levenslange gevolgen, laat je daarbij dan ook goed en deskundig voorlichten. Wil je zeker zijn van goede aankoopbegeleiding in Halsteren, neem dan eens contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Omdat wij geen woningen verkopen en alleen gespecialiseerd zijn in woningaankoop, mag je bij ons aankoopbegeleiding verwachten van de allerhoogste kwaliteit. Wij zijn er echt alleen voor jou en hebben geen andere belangen. Ook door de huidige hectische woningmarkt, laten wij ons niet opjagen en is het wel degelijk mogelijk om toch nog succesvol je droomwoning aan te kopen. Alles hangt namelijk af van de juiste aankoopbegeleiding.

    Waarom Aankoopmakelaar Fortuin jouw makelaar in Halsteren is

    Aankoopmakelaar Fortuin hanteert een uniek concept. Onze courtage berekenen wij op basis van prestatie. Hierdoor heb je bij ons 100% garantie op volledige inzet. Daarnaast werken wij enkel op no cure, no pay basis. Je zit dus niet aan kosten vast als de aankoop van je woning niet lukt. Verder zijn wij transparant en berekenen nooit overbodige kosten, zoals startkosten of een basistarief. Uiteraard staat hier een uiterst deskundige makelaar tegenover, die zich volledig inzet om jouw woning zo goedkoop mogelijk aan te kopen.

    Lees de google reviews