No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Makelaar Torremolinos

Met een makelaar uit Torremolinos is uw vakantiewoning snel gevonden

Het is een heerlijk vooruitzicht als u uw vakantie in een eigen vakantiewoning in Torremolinos kunt doorbrengen. Maar een dergelijke vakantiewoning vinden gaat niet zomaar. Bij een woning kopen in Spanje, lopen de zaken wel iets anders dan als u dit in Nederland doet. U krijgt te maken met de Spaanse taal, de wetgevingen, de cultuur en de gebruiken. Met een Nederlandse makelaar in Torremolinos, krijgt u een volledige aankoopbegeleiding door iemand met kennis en ervaring in de plaatselijke woningmarkt. De makelaar spreekt de Spaanse taal en is bekend met de lokale gebruiken en de wet- en regelgeving.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Uw eigen Nederlandse makelaardij in Torremolinos

    Als u op zoek bent naar een vakantiewoning of appartement in Torremolinos, neem dan contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Door onze samenwerking met twee Nederlandse collega makelaars aan de Costa del Sol, heeft u uw eigen Nederlandse makelaardij in Torremolinos. Zij zijn geheel onafhankelijk en gespecialiseerd in aankoopbegeleiding van woningen en appartementen aan de Costa del Sol. Bij aanvang bespreekt u samen met onze partners uw woonwensen, zodat zij gericht voor u op zoek kunnen gaan naar de gewenste soort woning. Naast het zoeken van een woning, geven zij aankoopbegeleiding tijdens het gehele aankoopproces, van zoekvraag tot sleuteloverdracht. Wij nemen u al het werk uit handen.

    Uitstekende service en begeleiding met een Nederlandse makelaar in Torremolinos

    Neem contact op met Aankoopmakelaar Fortuin, als u aankoopbegeleiding wenst van een Nederlandse makelaar in Torremolinos. Aankoopbegeleiding voor een woning of appartement in Torremolinos is zeker nodig. Onze collega makelaars zullen u behoeden voor valkuilen, zullen objectief de staat en de waarde van de woning bepalen en bijstaan tijdens het gehele aankooptraject. Zij streven ernaar om de aankoop van uw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook als u uw woning of appartement wilt verhuren, dan staan wij u graag bij met advies en begeleiding.

    Lees de google reviews