No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Zutphen

Een huis kopen in Zutphen

Ben jij op zoek naar een nieuw huis in Zutphen en wil je hier eens met een ervaren aankoopmakelaar over praten? Dan staan we bij Aankoopmakelaar Fortuin voor je klaar. We hebben veel ervaring met het vinden en kopen van huizen in jouw regio en helpen jou graag om straks de sleutel van je droomhuis in handen te hebben. Een huis kopen in Zutphen is niet eenvoudig, zeker niet als je dit zelf probeert te regelen. Beter is het om ons hiervoor in te schakelen. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om proactief de onderhandelingen in te gaan en jou aan je ideale huis te helpen.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Voor een huis kopen in Zutphen een makelaar inschakelen

    Wil jij een huis kopen bij Zutphen? Aankoopmakelaar Fortuin is dan je vertrouwenspersoon en sparringpartner. Wij werken altijd volgens No Cure No Pay, wat inhoudt dat je ons pas hoeft te betalen als jij je handtekening onder het koopcontract hebt gezet. We hebben er veel vertrouwen in dat we jou ook aan je ideale woning kunnen helpen. We hebben een uitgebreid netwerk tot onze beschikking in jouw regio. Een huis kopen in Zutphen hoeft zeker geen utopie te zijn, het is dan alleen wel verstandig om een betrouwbare partner in jouw hoek te hebben staan.

    Wil jij een huis kopen bij Zutphen?

    Als jij een huis wil kopen bij Zutphen in de buurt, dan hebben wij de mensen die je hierbij gaan helpen. We hebben veel ervaring met het onderhandelen over de verkoopprijs van een huis en gaan er altijd voor om voor onze klanten de beste prijs uit het vuur te slepen. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken als je met ons op zoek gaat naar een nieuw huis. We nemen je alle stappen in dit proces uit handen, behalve het in ontvangst nemen van de sleutel van de voordeur natuurlijk!

    Lees de google reviews