No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Rucphen

Als jij een woning wilt kopen, dan kan onzekerheid je parten spelen. Dit is uiteraard volstrekt logisch. Een huis kopen doe je niet dagelijks en het gaat om een gigantische investering, waar je de rest van je leven aan vast zit. De aankoop van een woning zal letterlijk je leven veranderen. Het is dus vreemd dat veel mensen een woning aankopen zonder enige adviezen van een expert en als leek de onderhandelingen met een professionele verkoopmakelaar aangaan. Wees verstandig en laat je door een aankoopmakelaar in Rucphen begeleiden tijdens het aankoopproces. Hier zul je later alleen maar profijt van hebben.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Aankoopbegeleiding in Rucphen geeft rust en vertrouwen

    Met aankoopbegeleiding in Rucphen door Aankoopmakelaar Fortuin, hoef je niet meer onzeker te zijn over de stappen die tijdens het aankooptraject gezet worden. De makelaar gaat met je mee om de woning te bezichtigen en kijkt hier met een professioneel oog naar. Zo kan de makelaar je meer vertellen over de staat van de woning, dan jijzelf ziet. Zo is het gemakkelijker om de plus- en minpunten van de woning naast elkaar te zetten, om de juiste keuze te maken. Het onderhandelen hoef je niet zelf te doen. Met onze aankoopbegeleiding in Rucphen, laat jij je vertegenwoordigen door een makelaar met degelijke kennis van zaken en wordt er de laagste prijs met de beste voorwaarden onderhandeld.

    Schakel Aankoopmakelaar Fortuin als jouw makelaar in Rucphen in

    Maak bij aankoop van een woning in Rucphen gebruik van de deskundige begeleiding van Aankoopmakelaar Fortuin. Als jouw makelaar in Rucphen, vertegenwoordigen wij je bij het onderhandelen en zorgen wij voor de laagst mogelijk prijs. Onze begeleiding is transparant en duidelijk. Zo werken wij op basis van ´No cure, no pay´, waardoor je weet waar je aan toe bent en krijg je nooit met onverwachtse kosten te maken. Pas als jij je droomwoning aankoopt, betaal je ons. Ben jij op zoek naar een woning in Rucphen? De belangrijkste stap die je zet, is contact met ons opnemen.

    Lees de google reviews