No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Kosten aankoopmakelaar Breda

Wanneer je op zoek bent naar een woning in Breda of omgeving, dan kun je zelf op zoek gaan naar een woning of een aankoopmakelaar een zoekopdracht laten uitvoeren. Bij een aankoopmakelaar kun je overigens niet alleen terecht voor het vinden van een geschikte woning. Een goede aankoopmakelaar heeft als dienstverlening een volledige aankoopbegeleiding. De makelaar gaat met je mee woningen bezichtigen, vertegenwoordigt jou tijdens het onderhandelen over de aankoopprijs en zet zich volledig in om de woning zo goedkoop mogelijk aan te kopen. Als je je dus afvraagt of de kosten van een aankoopmakelaar in Breda het geld waard zijn? Ja, dubbel en dwars, vooral als je kiest voor Aankoopmakelaar Fortuin.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Hoe berekent Aankoopmakelaar Fortuin in Breda de kosten?

    Als je een aankoopmakelaar inschakelt, dan kun je hier zeer veel geld mee verdienen. Vergeet niet dat je over de aankoopprijs moet onderhandelen met een ervaren verkoopmakelaar. Als jij het spel niet machtig bent of de verkooptactieken van de verkoopmakelaar niet doorziet, dan loop je het risico om uiteindelijk teveel voor de woning te betalen. Dit werkt tientallen jaren door in bijvoorbeeld je hypotheek en de overwaarde van je woning. Daarom maak je een verstandige keuze met het inschakelen van Aankoopmakelaar Fortuin. Met wat jij kunt besparen door het inschakelen van ons, zijn onze kosten relatief laag. Onze courtage wordt berekend op basis van wat wij presteren. Hierdoor bouwen wij een extra zekerheid voor de klant in, de klant mag 100% inzet verwachten. Andere kosten zijn er bij ons niet, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

    Hoge kwaliteit tegen lage kosten met aankoopbegeleiding van Aankoopmakelaar Fortuin

    Transparantie over de kosten van een aankoopmakelaar in Breda, vinden wij erg belangrijk. Daarom leggen wij altijd alles goed vast, zodat hierover vanaf het begin geen onduidelijkheid is. Omdat wij ons courtage berekenen aan de hand van prestatie, bieden wij ook een ´no cure, no pay´ constructie aan. Lukt het je niet om via ons de woning aan te kopen, dan betaal je ons ook niets. Dit is duidelijk voor jou en stimuleert ons alleen maar om ons nog beter in te zetten voor onze klanten.

    Lees de google reviews