No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Deventer

Een huis kopen in Deventer

Het is niet eenvoudig om een huis te kopen. Hier komt heel wat bij kijken, vaak zijn er ook andere kopers die hun zinnen op dezelfde woning hebben gezet. Het is dan goed om een partner in je hoek te hebben staan die ervaring heeft met het aankopen van woningen. Een bedrijf waar mensen werken die hier vele malen eerder mee te maken hebben gehad en die dan ook als geen ander weten wat hier allemaal bij komt kijken. We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer wilt weten wat Aankoopmakelaar Fortuin voor je kan beteken. We helpen je graag een huis te kopen in Deventer.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Wil jij een huis kopen bij Deventer?

    Als jij je zinnen hebt gezet op een huis in de regio Deventer, dan zit je goed bij Aankoopmakelaar Fortuin. We hebben veel ervaring in jouw regio en kennen de huizenmarkt hier dan ook goed. Als jij bij huis kopen in Deventer een makelaar wil inschakelen die proactief te werk gaat en een echte sparringpartner voor je is, dan is het misschien tijd om eens een afspraak met ons te maken. We weten hoe vervelend het is om te zien hoe jouw droomhuis in de handen van iemand anders terecht komt. Wij gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit niet zomaar gebeurt.

    Voor huis kopen in Deventer een makelaar inschakelen

    Bij Aankoopmakelaar Fortuin werken mensen die precies weten wat er allemaal komt kijken bij het aanschaffen van een nieuwe woning. We kunnen je hierbij alle stappen uit handen nemen. Onderhandelingen zijn bijvoorbeeld altijd een lastig onderdeel van het aankopen van een huis, het is dan goed om dit over te laten aan mensen die er veel ervaring mee hebben. Wil jij hier meer over weten? We komen dan graag eens bij je langs om al je wensen met je door te nemen. Samen met jou gaan we ervoor dat een huis kopen in Deventer geen utopie is.

    Lees de google reviews