No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Etten-Leur

Wil jij verhuizen binnen Etten-Leur of juist naar Etten-Leur? Dan begint een zoektocht naar de perfecte woning. Een leuke woning vinden zal misschien niet zo moeilijk zijn. Een leuke en geschikte woning aankopen is een stuk lastiger op de huidige woningmarkt. De vraag naar woningen is erg hoog en vaak wordt er zelfs boven de vraagprijs geboden, om toch de woning maar zien te bemachtigen. Als jij het niet zover wilt laten komen, dan doe je er goed aan om een aankoopmakelaar uit Etten-Leur in te schakelen. Zo is de makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin een betrouwbare partner. Wij begeleiden je tijdens het gehele aankoopproces, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Neem snel contact op

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Aankoopbegeleiding in Etten-Leur is meer dan onderhandelen over de prijs

    Lang niet altijd schakelen potentiële kopers een aankoopmakelaar in, terwijl dit bij de verkoop van een woning wel vaak het geval is. Als je zonder aankoopbegeleiding in Etten-Leur wilt onderhandelen, dan doe je dit vaak met de verkopende makelaar. Ben jij als iemand die nog nooit een huis heeft gekocht, in staat om scherpt te onderhandelen? Laat je de onderhandelingen over aan de makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin, dan weet je zeker dat jij goed vertegenwoordigd wordt. Maar aankoopbegeleiding houdt ook in, dat wij je vergezellen tijdens een bezichtiging en dat je goede adviezen mag verwachten over het wel of niet aankopen van de woning die jij op het oog hebt.

    Aankoopmakelaar Fortuin begeleidt jou als makelaar in Etten-Leur

    Kun je maar niet de juiste woning in Etten-Leur vinden? Of heb je deze wel gevonden, maar twijfel je over de technische staat of zie je tegen het onderhandelen op? Neem dan contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Als makelaar in Etten-Leur, hebben wij ons gespecialiseerd als aankoopmakelaar. Zo weet weet je zeker dat wij enkel en alleen jou vertegenwoordigen en wij geen dubbele petten dragen. Wij zijn eerlijk, open en transparant, zodat je weet wat je van ons mag verwachten. Neem contact met ons op en laat je deskundig en professioneel door ons vertegenwoordigen.

    Lees de google reviews