No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Makelaar Costa del Sol

Zorgeloos een huis kopen aan de Costa del Sol

Misschien dat u denkt dat het kopen van een huis in Spanje op dezelfde manier gaat als in Nederland? Dat is niet zo; in Spanje gaat het allemaal net even anders. Dit hoeft niet erg te zijn, als u een betrouwbare partner heeft met kennis van zaken en waarmee u alles kunt bespreken. Wanneer u op zoek bent naar een huis of appartement aan de Costa del Sol, dan kan Aankoopmakelaar Fortuin u in contact brengen met twee samenwerkende collega makelaars. Als makelaar aan de Costa del Sol, spreken zij de Spaanse taal, hebben kennis en ervaring in de plaatselijke woningmarkt en zijn bekend met de lokale gebruiken en marktomstandigheden.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Met onze makelaardij aan de Costa del Sol zit u goed

    Bent u aan de Costa del Sol op zoek naar een vakantiehuis, villa, studio of finca? Vanaf het aller begin van uw zoektocht tot aan het moment dat u volledig gevestigd bent, wordt u begeleid door onze Nederlands sprekende aankoopmakelaar in Spanje. Bij aanvang bespreekt u samen met onze partners uw woonwensen, zodat zij gericht voor u op zoek kunnen gaan naar de gewenste soort woning aan de Costa del Sol. Verder mag u een professionele aankoopbegeleiding verwachten tijdens alle stappen van het aankooptraject. Zij nemen u alle zorg uit handen en zo wordt u veilig door het gehele aankooptraject geloosd.

    Vastgoed aan de Costa del Sol: voor vakantie of voor verhuur en belegging?

    Er kunnen diverse redenen zijn om vastgoed aan de Costa del Sol aan te kopen. Het is perfect om hier zelf vakantie te houden, maar u kunt ook vastgoed kopen als belegging en voor verhuur. Om welke reden u ook een woning aan de Costa del Sol zoekt, neem hiervoor contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij brengen u in contact met een Nederlandse makelaar aan de Costa del Sol. Graag nemen zij u mee op een tour langs de Costa del Sol om eens goed rond te kijken en uit te zoeken wat uw mogelijkheden zijn. Waar u uiteindelijk ook uw woning aan de Costa del Sol vindt, met onze partnermakelaars krijgt u deskundige aankoopbegeleiding van A tot Z.

    Lees de google reviews