No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Appartement kopen Nerja

Zonder zorgen een appartement kopen in Nerja

Wilt u een appartement kopen in Nerja, dan komt hier meer bij kijken dan u misschien verwacht. Een appartement in Spanje kopen gaat er iets ander aan toe dan in Nederland. U heeft te maken met andere wet- en regelgevingen, andere gewoontes en cultuur. Bovendien is het ook een groot obstakel als uzelf geen Spaans spreekt. Neem voor de aankoop van een appartement in Spanje contact op met Aankoopmakelaar Fortuin. Wij werken samen met twee betrouwbare Nederlandse collega makelaars in Spanje. Zij kunnen u begeleiden tijdens de zoektocht naar een appartement in Nerja én tijdens het aankoopproces.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Een appartement te koop in Nerja? Bespreek uw wensen met een Nederlandse makelaar

    Het werkgebied van onze partnermakelaars, strekt zich uit in heel Andalusië en de Costa del Sol. Als u specifiek op zoek bent naar een appartement te koop in Nerja, bespreek dan bij aanvang met onze collega makelaars uw woonwensen, zodat zij gericht voor u op zoek kunnen gaan naar een appartement dat aan uw wensen voldoet. Maar zij begeleiden u niet alleen op uw zoektocht naar een appartement in Nerja, zij begeleiden u ook tijdens het gehele aankoopproces. Zij staan bij elke stap aan uw zijde en nemen u alle zorg uit handen. U wordt door hen veilig door het gehele aankoopproces geloosd.

    Met deskundige begeleiding een appartement in Nerja aankopen

    Een appartement in Spanje kopen doet u uiteraard niet iedere dag. Voor onze Nederlandse partnermakelaars is het wel dagelijks werk. Tevens hebben zij het doel om het aankoopproces voor u zo soepel mogelijk te laten lopen. Door u professioneel en intensief te begeleiden, kunnen zij u behoeden voor valkuilen. Vanaf uw eerst zoekaanvraag totdat u de sleutels van uw appartement in Nerja ontvangt, u krijgt van onze partnermakelaars een uitstekende begeleiding. Zij staan ook na de aankoop voor u klaar, bijvoorbeeld als u uw appartement wilt verhuren. Zij adviseren en begeleiden u graag bij de verhuur, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

    Lees de google reviews