No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

No Cure No Pay

Geen huis via ons gekocht? Geen kosten!

Aankoopmakelaar Fortuin werkt alleen op basis van No Cure No Pay. Dit betekent concreet: er wordt geen basistarief of startkosten aan je berekend. Mocht onze samenwerking niet leiden tot de koop van een woning dan berekenen wij ook geen courtage. En… wij kennen geen maximum aantal bezichtigingen.

Prestatiegerichte resultaat afhankelijke courtage

Pas als de koop definitief is en jij de gelukkige koper bent van een woning, die voldoet aan jouw woonwensen en budget, dan berekenen wij een vooraf besproken courtage. Door de schaarste in de huidige huizenmarkt is er niet veel rek in de vraagprijs. In de meeste situaties is er weinig onderhandelingsruimte. Echter, wij laten ons niet opjagen in deze hectische woningmarkt. Zonder slag of stoot de vraagprijs bieden is niet onze stijl. Mocht de mogelijkheid zich voordoen om te kunnen onderhandelen, dan zullen wij uiteraard ons uiterste best doen om voor je te besparen. Met onze resultaatafhankelijke prestatieregelingen ben je ervan verzekerd dat, als de mogelijkheid er is, wij extra gemotiveerd zijn om jouw woning tegen de laagst mogelijke prijs aan te kopen.

Wij vechten voor elke 100 euro

Sporadisch komt het voor, dat in deze krappe en overspannen woningmarkt, een woning niet direct verkocht is. Echter, mocht deze situatie zich voordoen, dan kan er onderhandelingsruimte aanwezig zijn, vertelt Sandra Fortuin. “Voor iedere € 1.000,- die wij er alsnog voor de klant af weten te onderhandelen, berekenen wij een courtage van € 100,-. De courtage bedraagt een van tevoren afgesproken vast bedrag, plus 10% van het onderhandelingsresultaat. Met deze resultaatafhankelijke prestatieregeling is de klant ervan verzekerd, dat wij ons meer dan 100% zullen inzetten om onder de vraagprijs aan te kopen.

Lees de google reviews