No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Uniek in de makelaarsbranche: wij berekenen geen basistarief of startkosten!

No Cure No Pay

Geen huis via ons gekocht? Geen kosten!

Fortuin werkt in de Stedendriehoek (Deventer, Zutphen, Apeldoorn) , op basis van No Cure No Pay. Dit betekent concreet: er wordt geen basistarief of startkosten aan je berekend. Mocht onze samenwerking niet leiden tot de koop van een woning dan berekenen wij ook geen courtage. En… wij kennen geen maximum aantal bezichtigingen. Pas als de koop definitief is en jij de gelukkige koper bent van een woning, die voldoet aan jouw woonwensen en budget, dan berekenen wij courtage.

Prestatiegerichte resultaat afhankelijke courtage

Onderhandelen is een vak, ons vak als aankoopspecialist. Graag laten wij dat zien met onze resultaatafhankelijke beloning; wij gaan pas meer verdienen als wij eerst meer geld voor jou hebben bespaard.

Wij onderhandelen scherp!

Tegenwoordig is er door de schaarste in de huidige huizenmarkt niet veel rek in de vraagprijs, er is in de meeste situaties weinig onderhandelingsruimte. Echter, wij laten ons niet opjutten en ons beslist niet meeslepen in deze hectische woningmarkt. Voor welke onderhandelingsstrategie gekozen gaat worden is per situatie verschillend. Wij onderhandelen scherp, zakelijk en vakkundig. Je koopt jouw woning tegen de laagst mogelijke prijs.

Wij zorgen ervoor dat jij je woning niet misloopt

In deze krappe woningmarkt is snelheid gewenst en dient er accuraat gehandeld te worden. Wanneer er meerdere gegadigden zijn voor een woning is het zaak om er snel bij te zijn zodat je niet achter het net vist. In deze situaties handel ik accuraat en professioneel.

Regelmatig komt het voor dat er bij veel belangstelling bij een woning, verkopers ervoor kiezen om alle geïnteresseerden in de gelegenheid te stellen om voor een bepaalde datum hun uiterste bod uit te brengen. In deze situaties wordt er vooraf een courtagebedrag met je afgesproken.

Wij vechten voor elke 100 euro

Wanneer wij een openingsvoorstel uitbrengen tasten wij altijd af of er toch nog een beetje ruimte in de vraagprijs aanwezig is” vertelt Sandra Fortuin. “Voor iedere € 1.000,- die wij er alsnog voor de klant af weten te onderhandelen, berekenen wij een courtage van € 100,-. De courtage bedraagt een van tevoren afgesproken vast bedrag, plus 10% van het onderhandelingsresultaat. Met deze resultaatafhankelijke prestatieregeling is de klant ervan verzekerd, dat wij ons meer dan 100% zullen inzetten om onder de vraagprijs aan te kopen.

Contactgegevens

Regio Deventer 06 - 29542090
Stuur een email

Lees de google reviews