No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Een huis kopen op No Cure No Pay Basis; de mooiste woning voor de laagste prijs. Begeleiding tijdens de bezichtigingen zijn gratis en verplichten u tot niets!

No Cure No Pay

Wat kost een aankoopmakelaar?

Dat is een van de vragen die mensen bezig houdt wanneer men een huis wil kopen. Uniek in de makelaarsbranche: wij berekenen geen basistarief of startkosten! Kosten aankoopmakelaar op basis van prestatie.

Kosten aankoopmakelaar

Vaak is het niet geheel duidelijk welke kosten een aankoopmakelaar precies in rekening brengt. Zo kan het gaan om een percentage van de aankoopsom van de woning of om een van tevoren vastgelegd tarief. De kosten van Aankoopmakelaar Fortuin zijn duidelijk. Het honorarium bestaat enkel en alleen uit het onderhandelingsresultaat wat zij voor je weten te behalen. Als onafhankelijk aankoopmakelaar zullen zij voor het beste resultaat gaan.

Resultaatafhankelijke prestatieregeling

Met deze resultaatafhankelijke prestatieregeling ben je ervan verzekerd dat wij ons meer dan 100% zullen inzetten om zo scherp als mogelijk voor je aan te kopen.

Aankoopmakelaar Fortuin werkt altijd op basis van No Cure No Pay

Dit betekent concreet: er wordt geen basistarief of startkosten aan je berekend. Mocht onze samenwerking niet leiden tot de koop van een woning, dan bereken wij je ook geen courtage. Dus ook geen kosten voor de tijd die wij erin hebben gestopt.

Wat kost een aankoopmakelaar?

Bij Aankoopmakelaar Fortuin is het helder: er worden alleen kosten berekend wanneer er sprake is van een geslaagde aankoop en wanneer jij tevreden bent over het resultaat!

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een woning of heb je toevallig jouw droomhuis al op het oog en een aankoopmakelaar nodig? Neem gerust contact op

Contactgegevens

Algemeen 0570 - 616555
Regio Deventer 06 - 29542090
Regio Eindhoven 06 - 10679025
Stuur een email