No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Uniek in de makelaarsbranche: wij berekenen geen basistarief of startkosten!

No Cure No Pay

Geen huis via ons gekocht? Geen kosten!

Fortuin werkt zowel in de Stedendriehoek (Deventer, Zutphen, Apeldoorn) als de regio Eindhoven, op basis van No Cure No Pay. Dit betekent concreet: er wordt geen basistarief of startkosten aan je berekend. Mocht onze samenwerking niet leiden tot de koop van een woning dan berekenen wij ook geen courtage. En… wij kennen geen maximum aantal bezichtigingen. Pas als de koop definitief is en jij de gelukkige koper bent van een woning, die voldoet aan jouw woonwensen en budget, dan berekenen wij courtage.

Prestatiegerichte courtage

Wanneer het mogelijk is om over de vraagprijs te onderhandelen dan bedraagt de (aankoop)courtage 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de definitieve aankoopsom van de woning.

Wij zorgen ervoor dat jij je woning niet misloopt

In deze krappe woningmarkt is snelheid gewenst en dient er accuraat gehandeld te worden. Wanneer een woning net te koop staat en er is veel belangstelling, dan is er vaak weinig (of geen) onderhandelingsruimte. In dat geval wordt er vooraf een courtagebedrag met je afgesproken.

Wij behalen de laagst mogelijke koopsom

Onderhandelen is een vak, ons vak als aankoopspecialist. Graag laten wij dat zien met onze resultaatafhankelijke beloning; wij gaan pas meer verdienen als wij eerst meer geld voor jou hebben bespaard. Kortom: Fortuin is slagvaardig en onderhandelt scherp en vakkundig. Dat bespaart jou gegarandeerd duizenden euro’s.

Wij vechten voor elke 100 euro

Wanneer wij een openingsvoorstel uitbrengen tasten wij altijd af of er toch nog een beetje ruimte in de vraagprijs aanwezig is” vertelt Marieke de Jonge, aankoopmakelaar in de regio Eindhoven, Veghel, Schijndel en Sint Oedenrode. “Voor iedere € 1.000,- die wij er alsnog voor de klant af weten te onderhandelen, berekenen wij een courtage van € 100,-. De courtage bedraagt een van tevoren afgesproken vast bedrag, plus 10% van het onderhandelingsresultaat. Met deze resultaatafhankelijke prestatieregeling is de klant ervan verzekerd, dat wij ons meer dan 100% zullen inzetten om onder de vraagprijs aan te kopen.

Contactgegevens

Regio Deventer 06 - 29542090
Regio Eindhoven 06 - 10679025
Stuur een email

Lees de google reviews