No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Sandra Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Een huis kopen kan echt zonder zorgen! Dat doe je met een onafhankelijke, daadkrachtige en uitsluitend aankoopmakelaar.

No Cure No Pay

Wat kost een aankoopmakelaar?
Dat is een van de vragen die mensen bezig houdt wanneer men een huis wil kopen: Wat kost een aankoopmakelaar? Uniek in de makelaarsbranche; Sandra Fortuin berekent geen basistarief of startkosten! Kosten aankoopmakelaar op basis van prestatie.

Kosten aankoopmakelaar
Vaak is het niet geheel duidelijk welke kosten een aankoopmakelaar precies in rekening brengt. Zo kan het gaan om een percentage van de aankoopsom van de woning. Of om een van tevoren vastgelegd tarief. De aankoopmakelaar kosten van Sandra Fortuin zijn duidelijk. Haar honorarium bestaat enkel en alleen uit het onderhandelingsresultaat wat zij voor je weet te behalen. Als onafhankelijk aankoopmakelaar zal Sandra voor het beste resultaat gaan.

Resultaatafhankelijke prestatieregeling
Met deze resultaatafhankelijke prestatieregeling ben je ervan verzekerd dat ik me meer dan 100% zal inzetten om zo scherp als mogelijk voor je aan te kopen.

Aankoopmakelaar Fortuin werkt altijd op basis van No Cure No Pay
Dit betekent concreet: er wordt geen basistarief of startkosten aan je berekend. Mocht onze samenwerking niet leiden tot de koop van een woning, dan bereken ik je ook geen courtage. Dus ook geen aankoopmakelaar kosten voor de tijd die ik erin heb gestopt.

Wat kost een aankoopmakelaar?
Bij Fortuin Makelaardij is het helder: er worden alleen kosten berekend wanneer er sprake is van een geslaagde aankoop en wanneer jij tevreden bent over het resultaat!

Wil je meer weten?
Denk je erover aankoopmakelaar Fortuin in te schakelen? Vanzelfsprekend heb je vragen! Dus bel me gerust (ook buiten kantooruren) via: 06 29 54 20 90.

Contactgegevens

Pothoofd 45
7411 BJ Deventer

Tel. 0570 - 616555
Mob. 06 - 29542090
info@fortuinmakelaardij.nl