No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Huis kopen Bergen op Zoom

Heb jij een woning in Bergen op Zoom gezien waar je enthousiast over bent? Als je de woning mag komen bezichtigen, dan moet je soms oppassen dat de emotie het niet overneemt. Wanneer de woning erg bevalt, dan wil je enkele minpunten wel eens bewust over het hoofd zien. Dit is niet verstandig, want sommige minpunten kunnen grote gevolgen hebben, waardoor je later spijt krijgt. Om ervoor te zorgen dat er rationeel naar de woning gekeken wordt en voor een eerlijk oordeel over de woning, schakel je beter Aankoopmakelaar Fortuin in. Wij begeleiden je bij een huis kopen in Bergen op Zoom en zullen een eerlijk oordeel over zowel de plus- als minpunten van de woning geven.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Betrouwbare aankoopbegeleiding bij een huis kopen in Bergen op Zoom

    De dienstverlening van Aankoopmakelaar Fortuin gaat veel verder dan begeleiding bij een bezichtiging. Aankoopbegeleiding bij ons, houdt in dat je begeleiding krijgt bij iedere stap die gezet wordt in het aankoopproces. Dit is uiteraard de bezichtiging, maar nog belangrijker is het onderhandelen. Meestal heb je te maken met de verkopende makelaar, die een ervaren onderhandelaar is. Wij onderhandelen voor jou, zodat jij je hier niet mee bezig hoeft te houden. Zelfs op de hectische woningmarkt van vandaag, is het mogelijk dat wij een goede aankoopprijs voor je bedingen. Wij begeleiden je totdat je daadwerkelijk de sleutel van je nieuwe woning in ontvangst neemt.

    Huis kopen in Bergen op Zoom met de makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin

    Schakel jij voor een huis kopen in Bergen op Zoom de makelaar van Aankoopmakelaar Fortuin in, dan weet je wat je aan ons hebt. Wij zijn eerlijk, duidelijk en transparant. Je betaalt bij ons geen vreemd kosten, zoals startkosten. Wij berekenen onze courtage op basis van onze prestaties. Dit houdt in dat wij onszelf verplichten om ons 100% voor jou in te zetten. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Vul op onze website het terugbelformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsafspraak te maken.

    Lees de google reviews