No cure no pay, geen startkosten of basistarief

Daar waar de traditionele makelaar stopt gaat Aankoopmakelaar Fortuin verder……

Uitsluitend aankoopmakelaar, geen belangenverstrengeling!

Onafhankelijk aankoopadviseur in de regio

Maak een afspraak

Aankoopmakelaar woonboerderij

Is het altijd al uw droom geweest om landelijk te wonen in een mooie woonboerderij? Een woonboerderij is van oorsprong een boerderij die is opgeknapt tot een comfortabele woning die voldoet aan de eisen van deze tijd. U hoeft dus niet op comfort in te leveren en in veel gevallen is het comfort zelfs hoger dan in een stadswoning. De omgeving is natuurlijk altijd een pluspunt. Een woonboerderij is gelegen in een landelijke omgeving met een weids of bebost uitzicht, waardoor het heerlijk rustig wonen is. Uiteraard gaat u bij aankoop niet direct overstag. Zorg daarom voor begeleiding van een aankoopmakelaar die de woonboerderij goed onder de loep neemt.

Neem snel contact op

Deventer - Zutphen - Apeldoorn
Sandra Fortuin

Of maak een afspraak

Om het jou gemakkelijk te maken kunnen we een afspraak inplannen op een door jou aan te geven locatie en tijdstip: overdag of ’s avonds bij je thuis, in de lunchpauze op je werk of liever ergens anders. Aan jou de keuze!

Je kunt ook het contactformulier invullen. Vervolgens nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

    Betaal een goede prijs met aankoopbegeleiding woonboerderij

    Een woonboerderij kopen is niet wat u dagelijks doet. Waarschijnlijk doet u dit maar eenmaal in uw leven. Een gerenoveerde boerderij kan een behoorlijke aanschafprijs hebben, dus u moet goed alle voordelen en nadelen tegen elkaar afwegen. Doe dit niet alleen, maar schakel aankoopbegeleiding voor een woonboerderij in. Een aankoopmakelaar uit de omgeving weet wat de gemiddelde prijzen voor een woonboerderij zijn en kijkt ook met een professioneel oog naar de technische staat. Tevens zal de makelaar de geschiedenis en achtergrondinformatie opzoeken, zodat u volledig op de hoogte bent en een goede afweging kunt maken. Uiteraard zal de aankoopmakelaar voor u onderhandelen, zodat u uw droom van een woonboerderij kunt laten uitkomen voor een voor uw acceptabele prijs.

    Aankoopmakelaar Fortuin is uw makelaar voor een woonboerderij

    Heeft u een mooie woonboerderij gezien die uw interesse heeft? Aankoopmakelaar Fortuin kan voor u als makelaar een woonboerderij vinden en begeleiden tijdens het gehele aankooptraject. Wij hebben hier ervaring mee en zijn op de hoogte van de lokale woningmarkt in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Als u in deze omgeving een woonboerderij wilt kopen zit u bij ons altijd goed. Onze begeleiding op ´no cure no pay´ basis omvat het gehele traject, van bezichtiging, het onderhandelen tot de sleuteloverdracht.

    Lees de google reviews